Najdi forum

Sharm el Sheik

Pozdravljeni!

Zanima me, če je že kdo od vas bil v tem egiptovskem letovišču na Sinajskem polotoku. Globtour ima kar ugodno ponudbo, me pa zanima kako je dejansko tam, saj več ne nasedam agencijam in njihovim besedam.

Lp,
Evita

Enkrat v decembru je bila v nedeljo zvečer v oddaji Homo turisticus reportaža o tem letoviškem kraju. Fantastično. Če bi bil pri denarju, bi šel takoj tja.
Poglej si na netu to oddajo.

Zivjo!

ja jaz sem bila za bozic in je bilo fenomenalno,vse od a do z,morje je pravi akvarij,je tudi za kopat, mi smo imeli zunanjo temp. okoli 25°C voda pa je bila se malce toplejsa,za videti je pa tudi kar nekaj,npr.samostan sv.Katrine,pa Color Canyon,pa izleti v oaze,pa ogled soncnega zahoda na kamelah v puscavi pa se in se….
Ne vem kak program ima gloptur,vendar mislim da ti ne bo zal ce se odlocis za to varijanto!
lp

S katero agencijo pa si bila?

Jaz imam dopisovalca, ki dela tam v eni banki. Ful me vabi tja. Pravi, da je ogromnih turistov iz Evrope (zlasti Nemci, Avstrijci, Italijani), ful možnosti zabave, potapljanja, lepe plaže, prijazni ljudje… Mislim, da je za probat. Tudi sama nameravam enkrat tja.
Lp.

Zivjo!

jaz nisem potovala iz Slovenije,sla sem pa z Neckermanom iz Frankfurta!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close