Najdi forum

Mehika-Honduras

Letim v Mehiko. Nimam se vize za Guatemalo in bi sla v decembru v Honduras, pa me zanima, kako pridem do tja. Hvala za informacijo.

Koliko traja, da bi mi recimo v Mexico cityu odobrili vizo za Guatemalo, ce bi mi jo slucajno odobrili? Kaksne izkusnje imate? Hvala za pomoc.

midva vize za Gvatemalo nikakor nisva mogla dobiti za vizo. Na koncu sva dobila vsaj tri dnevno tranzitno vizo, da sva lahko samo prečkala državo. mogoče se da priti iz Belize v Honduras z ladjo, ampak tudi za Belize rabiš vizo. vsekakor si vizo za Gvatemalo zrihtaj preden greš tja.

Ne vem no, če bo to držalo. Vsekakor čudno!V Cancunu jo dobiš v enem dnevu, prav tako pa mislim da v Mexicu City.

midva sva jo rihtala v Nikaragvi in v Hondurasu in je nikakor nisva mogla dobiti, čist možno pa je, da so v Mehiki bolj prijazni.

Ja ja, vizo za gvatemalo nikakor ne iskat v Hondurasu – ne gre! Zato sem moral v mehiko

Glede vize za Gvatemalo je stvar precej enostavna. V Mexico cityju greš na Gvatemalsko velepolaništvo, s sabo prineseš 20 $, sliko in fotokopijo kreditne kartice. Vizo ti nato zrihtajo v kakšne pol ure. Preverjeno na kraju samem.

Lp Andrej

iz prve roke (torej iz hondurasa) -vize tukej NISO problem in ne vem od kje tak bavbav. prides na mejo, das 15 dolarjev in si ze v gvatemali. ne vem zakaj bi kdo sploh hotel letat okrog po ambasadah in trosit cas. ne se tok vsega bat!!!!!!!

saj ne da bi se bali. kaj pa narediš ko prideš na mejo in te ne pustijo v državo? poznam kar precej ljudi, ki se jim je to zgodilo in so imeli probleme in dodatne stroške.

malo filozofije:

pa ko rezerviras jezikovno solo ipd je tudi koristno vedeti ali jo bos sploh kdaj videl

po mojem da kdor sam potuje se ze po naravi ne boji ne vem kaj veliko to pa ne izkljucuje previdnosti in nacrtovanja

seveda. se strinjam. nikoli ne veš kaj bo. ti ki pa služijo od turizma, pa te radi okoli prinesejo. na žalost se take stvari dogajajo, le s tira te ne smejo vrečt.

¸Pa si ti šla iz Hondurasa v Gvatemalo????????????????????????????

živjo. s kolegom pristaneva v cancunu in naju zanima koliko časa traja da dobiš vizo za gvatemalo, kje jo dobiš, kaj rabiš, koliko stane. zelo vesela bi bila vseh informacij

V Cancunu jo dobiš v enem dnevu za pol meseca!Ce mas cas pa kak dan pocakas pa jo dobiš za vec!

Živjo. Mi lahko prosim poveš kaj vse si rabil (cena, slike,…)
Zanima me še katero kartico si imel(je bila mogoče american express, ker naj bi potem imel manj težav)

hojla.

no, slo je za pomoto. iz gvate v honduras -no problemas
hond v gvate pa ja. ubistvu ni problemov, sam prej mors it na ambasado. poznam pa tut resitev, kako priti v gvate brez slo vize. na meji jim reces, da je ubistvu slovenia isto kot slovakia in pol lahko tam kups turisticno vizo za gvate.
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close