INDIJA KOROMANDIJA
pozdravljena …
– sem 23.letni poba iz totega maribora in sem prav zdaj videl tvoj oglas!!! daj mi povedati kaj vec o tem tvojem potepu??? (upam, da sem prvi … hihihihiiiii)
– tudi jaz imam v planu nekaj podobnega – popolnoma svobodno, po svoje, kamorkoli, samo z nahrbtnikom, … z minimalno tako denarja kot kompleksiranjem … kdaj in kako pa mislis oditi – letalo, vlak = transibirska, bus, stop preko celin (ta je moja najljubsa in sanjska varianta) kot so iran, pakistan in poslej indija???
– spela. povej in napisi kaj vec … meni cas ni pomemben … rad bi odsel cim prej; iscem in iscem moznosti ter variante za odhod ze mesece, pa se mi vedno nekaj zalomi … tako smo hoteli v zacetku poletja odriniti s kombijem na pot – preko turcije in irana ter pakistana v indijo, pa je ta plan padel v vodo … sedaj razmisljam o tajski – letalo v eno smer, biti in ziveti tam, pa raziskovati okoliske kraje, drzave, celine; zatem ali na vzhod – malezija, indonezija oz. kaj podobnega, ali pa na zahod – andamansko otocje ter indija od vzhoda do zahoda, od juga do severa, … zatem sem zacel razmisljati o stopu preko teh celin, pa … pa nekako ne najdem dovolj samozavesti in samopoguma, da bi le-to napravil … tako iscem in iscem moznosti kako in s kom oditi, pa so ze vsi ali zasedeni ali pa odpovejo, ko me spoznajo – mislim, da sem kar tezak; forsan, non forsan (= mogoce, mogoce ne)!!!
– reci kaksno, no … (hahahahaaaa) … ne bodi, no, tako tiha … kot pravim – iscem alternativ kako in s kom oditi … rad bi odsel cim prej od tu, ujet v lastno telo, okolico ter druzbo … sovrazim vse skupaj, ne zmorem vec tako naprej … zato potreben preporod … popolna rekonstrukcija lastnega zivljenja, uma ter duha …
– spela …
upam, da bos pisala cim prej …
pa se to – s kod si …
do naslednjic se prav lepo poslavljam; no, le kolikor sem tega zmozen!
lep odzdrav iz totega, sivega in monotonega, maribor-inga
sotrpin
– me grabi “panika”, ker se pac bojim, da … pac, no … sem cuden tic, ti povem – vsaj tako me vidijo drugi … in ovinkarijo in obrekajo za hrbtom ali pa tudi ne … sovrazim ljudi in njihovo obnasanje; vsaj ta nas, gnili zahod in t.i. europo … sploh ves napreden oz. oh-in-ah tehnoloski svet …
– sem iz totega gnilega maribor-inga in si zelim cimprej – dobesedno – spizditi od tukaj!!! pa ti – kako???
– me nekaj zajebava ta posta … ze trikrat sem ti hotel poslati e-mail s hotmaila, pa mi ga je vedno znova zavrnilo .. ne vem kaj je narobe … pa sem ti pisal ze nekje ob 1015h, pa nic … pa spet in spet – vedno enako: mail delivery service … prej pa sem poslal poskusno, pa je sla … in spet e-mail, pa ne … torej upam, da bo sel ta skozi …
– daj mi povedati s kod si? in ali je kakrsnakoli moznost, da … eh! glej – tu je moja cifra, in ce ti bo poklici ali pa poslji sms (slednejga imam raje, ker je bolj oseben/ privaten): 031/ 475 – 921. ali pa mi poslji e-mail – karkoli; samo, da vem oz. bom zvedel …
– spelaca. mej se …
sem trenutno na vajah, pa me cas prehiteva …
ajde
lep odzdrav
sotrpin
Špela,jst nameravam iti dol v začetku februarja oz še prej(si morm zrihtat vizo še)
Najbolje bi bilo,da nas bi šlo majhna skupinica3-5(sotrpin,pa še kakšen sopotnik z neta) čimprej,kar se mene tiče.Sotrpin,če tole bereš,mam jst podobne misli
o ljubljani(bi tut rad čim prej spizdil hehe).Me rajca indija že vsaj 2 leti,zadnji čas pa še posebej intenzivno.dol bi šel za nedoločen čas(se mi nikamor ne mudi),v sloveniji pa tut nimam obveznosti ne vezanosti(kot je služba,šola,blablabla…..)
Aja,špela,a si ti mislila izrecno v dvoje da bi šla dol(k si napisala enega sopotnika) ali ti je ql tut skupinica3-5 folka. Po moje je majhna skupinica bolše,ker tko bolj dogaja,ni nikoli dolgčas.Kaj bi še napisal….Aja šel bi lahko tut z vlakom,sam bi vseeno avion bolj diši(pa še stane približno enako).Skratka,špela,sotrpin pa mogoče še kdo,ki to bere,se zmenimo,odrinemo,odpeketamo,na vzhod,na sonce,
na toplo iz te mrzle,sibirske slovenije novim dogodivščinam naproti(sem že ves navdušen k tole pišem 🙂 1,2,3, štart,gremo!!!(makar bosi)
moj email:indija1@email.si
Čiv in čav!
Zvone iz Ljubljane,Slovenija,planet zemlja,
Forum je zaprt za komentiranje.