Najdi forum

Stansted-London

ojla, z ryanairom se odpravljam v london, pa vem, da je prevoz z vlakom (baje) do londona drag. zanima me, koliko stane?
hvala, lp, teja

HOj!

Karto za vlak si kupi že na letalu za London,ker je do 2 krat cenejša!!

Teja,

ce gres v London, naj ti samo se sporocim, da se lahko drenjas v sredo z vsemi drugimi, ko bodo zvezde delile podpise, se slikale in se marsikaj druga – na Oxford street. 🙂 Tolko o tracu.

Vlak te pride povratna £23 funtov in je na letalu res cenejsa, ne vem pa tocno kolko. Voznja pa traja priblizno 45 min. Prides na Liverpool street postajo, kjer je tudi podzemna.

Je pa tukaj se druga varianta in kar je najboljse – se cenejsa. Avtobus iz Stansteda. Ta te pa pride £12 povratna, a je malo daljsa – cca. 2 uri. Ce pa mas dosti prtljage mores vedet, da je podzemna enih 10 min vstran.

To je to.

Lp iz Anglije,
S

Pakec, hvala za informacijo, tudi za trač, žal ne bom v sredo tam, pa “ukradi” kak podpis zame, sej ni važno od koga, sam da bo… 🙂
hvala, uživaj v angliji,
lp, teja

Jst sem šel enako v London lani maja in če se ne motim sem dal za karto vlaka, ki sem jo kupil na letalu 15 funtov. Vožnja pa res traja okoli 50 min, najbolje pa če izstopič na končni postaji Liverpool. Tu je v finančnem središču londona in od tam na jug (30 min peš) je skupina poceni hostlov (za London seveda), po 12 funtov spanje in zajtrk (lani seveda).

Andrej

Da ti povem koliko stane karta. Če jo kupiš na letalu je povratna 18 funtov. vedi, da ob nedeljah ne vozi vlak, ampak samo avtobus, ker popravljajo progo.
Vrnil sem se 04.12. 2002, če te še kaj zanima pa vprašaj.
LP, Robert

če vas je več, se že splača taxi … do londona pride cca. 60 funtov… mam številko enih mal cenejših taxijev, katere je potrebno poklicat vnaprej, pa se že kuj dogovoriš za ceno… tel.: 0044(0) 2082034444

Končna postaja avtobusa je resda kar kakšnih 10 minut od najbližje postaje podzemne, vendar pa lahko izstopiš tudi na kakšni postaji prej, kjer je podzemna blizu npr. Marble Arch. Poleg tega se pa lahko s končne postaje pelješ tudi z lokalnimi avtobusi (doubledeckerji).
Drugače smo se pa vozili pred dvema tednoma z letališča do Marble Archa uro in štirideset minut, nazaj grede smo šli pa z Victoria postaje, ki je še malo dalj, pa je trajalo prav tako uro štirideset do Stansteda. Drugače nam je pa ženska pri okencu rekla, da je nazaj grede bolje z Victoria postaje, ker je lahko avtobus do naslednjih postaj že poln in se sploh ne ustavi. No, ko smo se mi vračali, je ustavil na vsaki postaji in še ni bil poln. Tako da smo se nahodili od postaje podzemne do avtobusne postaje Victoria, zamudili avtobus in potem z naslednjim še vedno ujeli letalo. 🙂

Nekatere informacije o prevozu pa lahko najdeš na
http://www.baa.co.uk/main/airports/stansted/getting_here_frame.html

Pa lepo se imej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close