Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice grčija-Zakinthos

grčija-Zakinthos

a ima kdo izkušnje s tem otokom? če ja, v kakšni režiji ste potovali tja in kako je bilo!
lp

midva sva šla na poročno potovanje tja septembra leta 2000. Kaj naj rečem: Bilo je nadvse super. Za malo delanrja (59.900 na 4 obroke pri agenciji Palma Celje za enega) za doživela fenomenalno lepo potovanje.
(Če pomisliš, da sem izbirala potovanje po ceni, ne po želji, je bilo res…..super)

Imela sva nočitev z zajterkom v hotelu. Zajterk je bil siscer skop – ena prežvečena žemlja in marmelada, ampak če hodiš ven jest, je ful poceni, bolj kot v sLO, če pa kupuješ hrano v trgovini, daš več kot je večerja v dragi gostilni!

Šla sva tudi z ladjo okoli otoka, pa ogled raznoraznih znamenitosti…cene so kar v redu, najem skupterja je ful pocen, taksi pa je ni važno kam takrat stal 3000 SIT!

Vreme sva imela na srečo dobro, drugače pa je baje sredi avgusta in julija nevzdržno vroče…..takrat moreš plačati še klimo v sobi (da preživiš) in potem nanese….Ampak cene so solidne.

Nočno življenje je tudi na višku, so zelo za časom, saj smo iz Hotela gledali big screen film, ki ga še v kinotih v Slo ni bilo…….

Ne vem, kaj te še zanima….meni se zdi res izredno lep otok pa tiste želve, pa 9km plaža z mivko………..
Sedaj imava otroka starega 4 mesece in že razmišljamo, da bomo šli leta 2004 tja na dopust!!!1

Če te še kaj zanima, vprašaj
lp

Tudi jaz sem bila že dvakrat in nimam slabe besede proti!
L.P,Sara

Tudi jaz sem bila tam, sicer tudi z agencijo in to pred petimi leti. Lep otoček, ki ga priporočam. Če te malo negotovosti ne moti, pa ti priporočam obisk otoka v lastni režiji, ker je neprimerno ceneje. To govorim iz letošnje izkušnje obiska sosednjih otokov (Kefalonija, Lefkada, Meganisi, Scorpio, Itaka), za ponoven obisk Zakynthosa pa je žal zmanjkalo časa. Če imaš malo več časa na razpolago se definitivno splača. Trajektne povezave so dobre, cene pa razumne, kljub podražitvi po uvedbi eura.

Če te zanima kaj več, pa kar vprašaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close