Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice so-financiranje poti!?!

so-financiranje poti!?!

kdorkoli, lep pozdrav!!!
sem t.i. clovek in mi zaradi tega v zadnjih nekaj dneh po glavi rojijo “ne-resnicne” sanje in ideje, za katere sploh ne vem kako jih uresniciti, udejaniti. kot se to dogaja verjetno kar vsakomur od nas, vas …
ze, ze, da bi jih rad izpeljal, a vendar je le-to prevelik zalogaj za moj zep. zato potrebujem so-financerja za pot; da sanje ne bodo vec le sanje!!!

aha! v cem je sploh stvar? januarja ali februarja bi rad odsel na pot z avtomobilom. in sicer iz SLOVENIJE do turcije in preko irana ter pakistana vse do zeljene destinacije: INDIJE!!! potem bi se nekaj casa tam “izgubljal” in “raziskoval” … pot bi nadaljeval se v katero od sosednjih, ta prijaznih, drzavic!!!

casovne omejitve NI!!! si kakor dolgo si. ko ti pa vec ni, gres naprej, se vrnes nazaj, gres tja ali pa drugam. kakorkoli, kamorkoli – svobodno in neodvisno od nikogar!!!

rad bi nasel nekoga, ki bi si “upal” oditi na pot z menoj: da bi raziskal ze raziskano oz. da bi z menoj na novo “odkril ameriko”.
ker je avto majhen, je prostora za le prtljago, mene in samo se ENEGA sopotnika (zenskega ali moskega porekla), ki se bi/ bo odlocil za taksen “podvig”!!!

a je kdo ZA?? ce da, potem naj pise na: in_somnium@hotmail.com in dogovorila se bova za naprej. mu odpisem, napisem vse detajle, vse potrebne informacije, povem se kaj vec ali pa manj.
kakorkoli. lepe snezne dneve se naprej. sanjaje se poslavljam
insomniac

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close