Iscem sopotnika/co za Tajsko
Zivjo!
Grem na isto letalo!!!! (upam)
Ker je karta res pocen, si sicer si želim iti iz Bangkoka pogledat v Burmo.
Dej oglasi se! Sej gremo verjetno vsi na vlak?
LP, Mihe
mihe@email.si
070 400013
Zelo zelo dobro poznam Chiang Mai………..Cel December bom tam, ce pa imate kaksen problem ali ne veste kam naj greste, pa mene vprasajte ! V Chiang Mai-ju je veliko zanimivih stvareh….ampak vecina turistov ne ve….
Tam lahko potujete zelo poceni in lahko jeste se cenejsi…..
Pojdite na trg TALAD-TON-LAMJAJ (beseda pisana po slovensko), tam lahko si lahko najdete kaj za jest (poceni) ali darila, ta trg je v mestu, kar vprasajte ljudji na ulicah, saj vedo !
Ponoci je Night-bazar zanimiv….a je vse drago (kot svin…)….pojdite tja pogledat stvari….zanimivo !
Halo,
jutri prihajava iz Chiang Raija u Chiang Mai okol enih popoldan, pa naja zanima za kak guesthouse, k je pocen pa soliden, al pa ce ves za kaksno varianto, da bi bila malo ven iz mesta u kakih hribih? Zelela bi namrec it na kak pocen treking, sam ne veva kam se obrnt. Tko da ce imas kake ‘pocen’ informacioje, prosim odgovori takoj! Lohk pa se kje dobimo u mestu, na kaki kavi pa se naprej zmenmo. Zal nisva mogla prej odpisat, k sva zivela u hribih pri plemenu Akha severno od Chiang Raija. Najbrz ti je znan, gor sva bila slovenska pionirja.
Hvala, hvala, hvala,
Ciao Klemen!
V Chiang Maiu ti lahko zelo priporočam WRIYA HOUSE (naslova sicer ne vem več, ampak saj vsi taksisti in tuk-tuk driverji vedo, kje je). Guesthouse je ob robu centra (obzidja). Sobe so lepe, zelo čiste in poceni je. Lastnice (3 sestre) so ful prijazne in ustrežljive, pa tudi trekkinge sami organizirajo. To ti pišem iz lastnih izkušenj (tam sem bil lani novembra).
Lep pozdrav in srečno pot še naprej!
Pepson
hi
jaz sem bil ze tam
pa mogoce spet bom
grem namrec na tajsko januarja 2003
najprej bom tam na eni konferenci v bkk
pol pa mam teden dni da ga zabusim
hehe
s kolegom boma sla malo po tajski
mogoce se srecamo
ja drugace pa sem bil pred 4 leti v bkk dva meseca na studijski praksi