Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice iz mehike v centralno amerko

iz mehike v centralno amerko

Zio!

Tudi jaz nameravam leteti tjale v srednjo amerko, na Cancun in potem potovati malo južnije v Gvatemalo in Honduras, pa me zanima, če mi kdo priporoča najcenejšo karto (kje in kako in koliko) in kje se dobi vse te vize, pa koliko stanejo (mexico, guatemala, honduras, belize, nicaragua). hvala, pa lepo potujte

Polly Molly

zA honduras, mehiko, in nikaragvo ne rabiš vize.

za te dezele moras ponavadi kar dosti vnaprej rezervirati karte
iberia pac, ni ne vem kako dobra je pa poceni,
z sta se da samo v mexico, jaz grem z njimi in zatokar za busom nazaj

Ha ha , ne vem kako boš prišla z busom nazaj-zanimivo. Drugače pa sama hvala z moje strani za Iberio!

za Belize naredis vizo kar na meji delajo pa samo do 16h jaz sem jo naredil na veleposlanistvu v mehiki(chetumal)10km od meje stane 20$ enkraten vstop ce potem potujes nazaj v mehiko placaj policaju 10$ ti bo sam rekel ce ne ti pobere turisticno vizo ki jo dobis na letalu in ob ponovnem vstopu placas 20$ v belizeju peljejo ladje v honduras na roatan iz Placencije

letalsko karto sem kupil na hittoursu Air France za en mesec cena 140.000sit varijanta so carterji za cancun vendar si lahko max 21dni dol(italija,avstrija)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close