Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice življensko ogroženi na potovanju

življensko ogroženi na potovanju

hojla

Tale tema je ideja, ki je nastala zarad ankete na prvi strani tega portala. Jaz nimam nikakršnjih podobnih izkušenj(pa upam, da jih niti ne bom). Kaj pa ostali? če ni preveč osebno uprašanje, čeprav se mi zdi čist fajn, da se o tem kej spregocori.
lp

indija –
1. rahel trk avtobusa s sosednjim vozilom, ampak nič hujšega
2. zelo zelo huda vročica s tresenjem itd, kazalo na malarijo, ampak potem kmalu ok…
3. vsako prečkanje ceste v urbanih predelih, skoraj vsaka vožnja z avtobusom, vožnja s kolesom ponoči itd

ampak to je vse… nič hujšega…

Mislim da trenutno ni pravi čas za to temo,veliko ljudi sedaj trugače razmišlja glede terorističnih grožnjah in napadih.
To je le moje mnenje….
Še naprej uzivajte…
Bostjan

ma jaaaaaaaaaa, kakšne teroristične grožnje??? a si ze fasu kakso? (teroristicno groznjo namrec).

no ja, ker si ze ravno zacel s terorističnimi forami,….a je kdo med vami, k se izrecno boji takih zadev in ni sans, da bi vas kdo prepričal npr. da greste v Sirijo al pa Irak ?

lp

čez tri tedne grem na tajsko, prvo v malezijo, tam blizu pa se dogajajo take stvari. Prvo bali, zdaj filipini pa kaj se gredo. Jaz mam pa potrjeno letalsko karto. Nisem ravno brez skrbi.

ko sem se zaplezal pod vrhom kamnitega lovca uro hoda od zelo znanih svetih višarij – komaj sem se rešil ( če se ne bi bi tvegal padec kakih 30 m )
zato v hribih previdno

http://www.promotour.org

Saj nikoli ne veš, kje te sreča s kolom čaka! – zato je o tem pred potjo brez veze razmišljat. 1999 sem prečkal z avtom Pakistan ravno v času državnega udara sedanjega predsednika, ko sem po tednu dni prispel v Iran so me v Bamu popotniki vsi preplašeni spraševali, kaj se tam dogaja, jaz pa nisem imel blage veze, da je bil tam kakšen vojaški udar! Zahodni mediji vse kar je tam doli in daaaleeč napihujejo, da bi se jih morda bolj bralo!
LP Nomad

Jaz sem bila pred leti na Londonski glavni avtobusni postaji en dan pred tem ko je tam eksplodirala bomba, pa ni ravno prijeten občutek, enkrat pa so nas policisti na podzemeljski postaji preusmerjeli na drug izhod, verjetno zaradi suma ali grožnje z bombo…..

Darin – kako blizu! – vmes je 2000 km! Mi smo bili od balkanskih bojišč oddaljeni le 100 km pa nismo nič čutili. Italijani iz Trsta pa niso upali k nam na dopust! V Malezijo in na Tajsko le pojdi in brez skrbi! Bolj pazi, da se ne boš zakajal pred kakšnimi policaji. AIDS na Tajskem je samo 500 bahtov – aha!
LP Nomad

EJ NE IT
SKENSLEJ KARTO PA DOMA USTAN

Meni je v Španiji v spalniku zgrmela komplet postelja na glavo. Še sreča, da imam trdo bučo.

jaz sem bla lani 11.septembra v Iranu, pa sem šele čez en teden zvedla, kva dogaja, samo da nisem bla amričanka, pa so me imel radi!
Ljudje, ne bodite tolk panični, saj se vam doma lahko tudi kaj zgodi, a boste kar čakali in trepetali pred “grozotami” v daljnem svetu.

v sirijo in irak.. takoj če daš keš

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close