Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Budimpesta za Silvestrovo

Budimpesta za Silvestrovo

Kako je za silvestrovo v Budimpesti ? ali je veliko nocnega zivljenja,lokalckov in nasploh zabave ? Kaj se da tam videti ? Vesela bom vsakega mnenja 🙂

LP

ja..jst sem v Budipešti najmanj 2 krat na leto..Prvič sem šla za novo leto…če povzamem…bila sem v youthhostlu..še zdej nevem kje…ful delč in sem v enmu lokalu spoznala zdajšnje prijatelje…in se obiskujemo..no bolj jaz njih..namreč Budimpešta je kar velika…še posebej okolica .imajo tramvaje ,podzemno in avtobuse—sistema jaz ne poznam dobro…sem se malo razvadila..ker prijatelji se pač spoznajo ker živijo tm…sama nisem rabla odkrivati,
Je pa zelo fajn, ker prevoz ni na žetone tako kot pri nas…komot se švercaš brez listka…stane namreš okoli 100 forintov(90 sit) in ko prideš na vlak ga daš v avtomat,ki ti ga precvikne..če hočes seveda,,naj bi..edino v podzemni pa raje kupi listek ker bolj preverjajo…drgač se pa res lohk cel dan zastonj vožziš

Za novo leto.. je na ulci za moje pojme preveč ljudi..jaz sem bila samo enkrat na ulci–gužva…ogromno je kitajcev…črncev,,drugih ras, sicer mi še nikoli niso ničesar ukradli…samo vseeno pazi.So pa Madžari zloo prjazni..vse je fooool pocen..sam ne kupovat. na glavnih ulcah–pozanimaj se kje je Chinamarket…no to se lohk jst kaj vse tja pelje…Videt se da ogromno..Elizabetin most..ponoči zakon..parlament..opero…ful ful. židovsko cerkev..cerkve na splošno..kaj je še kej tazga…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close