Najdi forum

kam v decembru

ZDRAVO,
zanimajo me predlogi kam je najboljše potovati v decembru, razen Avstralije in Severne poloble…Predvsem me zanimajo topli in zanimivi kraji, ne preveč turistično znani

Mi si gremo ogledat Sardinijo.

Zatorej tudi pozivam kogarkoli, ki ima kaksne “must see” in “must do” informacije – na plan z njimi.

12 dni sem bla tam, pa je noro. štiri smo ble, ko smo jo preštopale v dvojicah. nikol kakih problemov, sardi so najbolj odprt pa gostoljuben narod-kr doma pr njih smo spale kr naprej. drugač smo se pa posluževale spanja po obalah-noben te ne preganja. obale so najlepše na S, SV, Z. notranjost je na trenutke mal strašljiva(Nuoro v nedeljo zvečer…) posebej priljubljeni boste pri sardih s pozdravom AYOOO. ovčji sir probite, pa čim več vrst njihovih kruhov-pane carasau je najbolj znan. nikol ne kupite vina v tetrapaku-kr je ful slabo. probite neki zvohat njihovo tipično glasbo-strički se v krog postavijo, pol pa pojejo-vsak spušča neke posebne zvoke noro je za čut! v Algheru pojdite na espresso v gostilno zravn glavne pošte-kelnar ful faca, pa nahrbtnike tam puste pa se mal razglejte. najlepše mesto je Castelsardo-S. ful majo dore take pletene košare-probite mirto- neki med vinom pa likerjem-še kr sede… pa enkrat pojte k enim domačinom na večerjo-to je uživenje v hrani…

pač neki prebliskov, drugač pa še vpraši

maja

Maja,

hvala za izcrpne informacije!! Glede stopanja se bomo se pogovorili, ker smo 4 fantje in 2 punci… Drugace pa ful lepo, da si se oglasla, ce bo kaj potrebno pa ves da nebom cakal, predn ti napisem kak mail 🙂

AYOOO!

Simon

Živjo Tinkara!
Lahko greš z nami v Mehiko. Termin: 02. – 17. 12. 2002
S prijateljem imava popotniško društvo in peljema v tem terminu eno skupino na mehiško turo.
Če te zanima mi odpiši na moj mail: dejci77@yahoo.com ali pa me pokliči na gsm:041/322-185
Lahko ti pošljem program potovanja in vse ostale informacije…

Drugače pa lahko greš v zimskem času tudi kam v Azijo: Tajska, Malezija, Kambodža, Indonezija,…
Možnosti je veliko vendar se moraš odločiti sama!
Uživaj, lp, Dejci

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close