kam v decembru
12 dni sem bla tam, pa je noro. štiri smo ble, ko smo jo preštopale v dvojicah. nikol kakih problemov, sardi so najbolj odprt pa gostoljuben narod-kr doma pr njih smo spale kr naprej. drugač smo se pa posluževale spanja po obalah-noben te ne preganja. obale so najlepše na S, SV, Z. notranjost je na trenutke mal strašljiva(Nuoro v nedeljo zvečer…) posebej priljubljeni boste pri sardih s pozdravom AYOOO. ovčji sir probite, pa čim več vrst njihovih kruhov-pane carasau je najbolj znan. nikol ne kupite vina v tetrapaku-kr je ful slabo. probite neki zvohat njihovo tipično glasbo-strički se v krog postavijo, pol pa pojejo-vsak spušča neke posebne zvoke noro je za čut! v Algheru pojdite na espresso v gostilno zravn glavne pošte-kelnar ful faca, pa nahrbtnike tam puste pa se mal razglejte. najlepše mesto je Castelsardo-S. ful majo dore take pletene košare-probite mirto- neki med vinom pa likerjem-še kr sede… pa enkrat pojte k enim domačinom na večerjo-to je uživenje v hrani…
pač neki prebliskov, drugač pa še vpraši
maja
Živjo Tinkara!
Lahko greš z nami v Mehiko. Termin: 02. – 17. 12. 2002
S prijateljem imava popotniško društvo in peljema v tem terminu eno skupino na mehiško turo.
Če te zanima mi odpiši na moj mail: dejci77@yahoo.com ali pa me pokliči na gsm:041/322-185
Lahko ti pošljem program potovanja in vse ostale informacije…
Drugače pa lahko greš v zimskem času tudi kam v Azijo: Tajska, Malezija, Kambodža, Indonezija,…
Možnosti je veliko vendar se moraš odločiti sama!
Uživaj, lp, Dejci
Forum je zaprt za komentiranje.