Najdi forum

Pred kratkom se bil v Londonu en teden in sem se tok navdušu da resno razmišljam da bi se tja preselu vsaj za 6 mesecev če ne več. Za dost stvari sem se že pozanimu(bivanje, služba…), zanima pa me če ma kdo že izkušnjo z daljšim bivanje v Londonu…v glavnem rabim čim več info….

lp

Ojla,
jaz sem tudi že o tem razmišljala, sam me skrbi predvsem služba. Ker praviš da si se ti glede tega že pozanimal, me zanima če mi lahk kej več poveš o tem,
piši mi na moj mejl

Tinka

jaz sem tam bila 3 krat,najdalj casa skoraj pol leta.resnicno ne vem kako so ljudje tako navduseni nad njo,jaz sem bolj za nizozemsko.no ja,razlicni okusi.1000 ljudi 1000 cudes.

Jaaaa pa boš povedala še kej več…………

Pozdravljen,

jaz sem v Angliji in bom tukaj ostal 6 mesecev. Poznam veliko studentov, ki so tukaj, tudi v Londonu (jaz sem 1 uro vstran – Ipswich), a vsi so prisli semkaj preko kaksne organizacije, ki jim je uredila delo…

… s cim se ukvarjas? ce pa si avanturist pa lahko prides sem tudi samo za 3 mesece, kolikor lahko gres brez vize in pac delas na crno… dela je tukaj ogromno, sicer moras vedeti, da ne bos lih bogat postal, ce bos tako delal, ampak mislim da za biti tukaj je dovolj. Tam neki £5 – £10 se da dobit. Sicer ne vem ce komplicirajo kaj, ce nimas delovnega dovoljenja, ampak mislim da ni problema, je kot v Ameriki.

Jaz pa tudi ne vem zakaj ravno London? Ok, saj je fajn, ne pa tak da bi se cloveku zmesalo – idi v Manchester al pa Cardiff – to je zivljenje 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close