Najdi forum

vietnam

živjo,
a gre mogoče kdo oktobra v vietnam z collegiumom, lp

ne, grem pa sam decembra, ca 200 USD prihranim

lp
pikec

A iščeš sopotnika al greš sam?

V Vietnam podite sami in ne za agencijo Collegium. Ne vidim enega dobrega razloga, da bi šel z agencijo…
LP

Grem s punco.
20 dni Vietnama, 20 dni Kambodze. Tolk, da bo letosnji dopust porabljen:-).
lp

se čist strinjam
jest sem 14dni nazaj domov pršu,tam sem bil en mesec
sem vidu vse pa še več
ni nobene panike brez agencije potovat pa še precej ceneje je
če bi kdo rad kej vedu o vietnamu..don’t hesitate

Hi Brajdo!
Imas kobro z mambo v whisky flasi ze na polici?:-)
Si potoval po Vietnamu kaj z vlakom?
Od Hanoja do Huea bi raje vzel vlak. Rihta Sinh cafe tudi train ticket?
lp
miran

mam litrsko kobro k ma še eno u gobcu za 500 flik 🙂
z vlakom sem šel hanoi – lao cai(sapa)morš rezervirat ene tri dni naprej pa obvezno uzem soft sleeper-potovalna brzina vlaka je 30-40km na uro?!#
hue hanoi sem šel z busom čez noč,pa ni panike,ker je dobra cesta

vlak karte rihtajo v vseh teh cafejih,samo jest sem se izogibal sinh in kim-cafeja ker so precej pičkeži,pa še na maso folka potuje z njimi,tko da je to precej skomercializirana scena
🙂

hvala…..yes…..30 na uro….to je brzina za mene:-)
imajo taxisti na taximetru res tri nule zbrisane npr.: 16 na taximetru je 16.000 dongov?
Si bil na mui-ne plazi?(Binh Thuan Province,zraven Phan Tiet)
lp

taxisti majo res tko-eni nategujejo kao da so to dolarji

bil na muine-še kar u redu,samo ni tko hudo kokr doc let beach 40km severno od nhatranga-kul plaža ,turkizno morje-ke prideš tko de rentaš moped
je pa nekej da maš povsod po plažah cel kup enih k ti hočjo prodat boga pa pol,tko da miru nimaš prav veliko

drgač je blo pa men tanarbol všeč na mekong delti,maichau in v sapi
🙂

thx
pivo po 35 sit..to …
si skocil se v Pol Potovo dezelo?
lp

sem bil že lani
cambodia mi je bila v bistvu še najbolj všeč ker je res an izi,folk je pa sploh neki posebnega
🙂

povej mi, kje se mi splaca na plazah dlje ostat v viet. ali okol Sihanukvillea?
lp

u vietnamu je šundr kamorkoli prideš,sih ma pa ene pet plaž od tega ene dve k si lohk čist sam,zej je čist odvisno a si s punco al brez

kr se tiče žura je boljš v nhatrangu

najboljše so pa tajske plaže okoli krabija,kar se tiče lepote in žurov
🙂

thx, bom se ocitno kar na kambosko coast orientiral.
Si jedel antimalarike Kambodzi?
gre zato, da ne bi na Viet plazah prevec casa zabil, pol pa vidim, da so kamb boljse..
ja okol Krabija….Koh Lanta , ko se mi je zvecer baterija spraznila in nisem videl zvecer nazaj v resor. S faracajgom sem si svetil in dobil zulje:-). Ob cesti pa svetlece oci divjih mack:-)

antimalarike sem jedel samo takrat ko sem bil na tajskem pa še takrat
jih ne bi bilo treba
tudi letos v vietnamu ne pravtako v kambodži
🙂

thx for all…..
lp

Zanima te vlak od hanoia do Hue-ja: jaz sem sel obratno, kupil karto na zelezniski postaji in dal zanjo malo manj kot 5 dolarjev. Fajn je probat tudi vlake, ker vecina popotnikov potuje z busi. Drugace pa clovek, ce imas sanso iti kam drugam le pojdi. Vietnam je prevec skomercializiran. Ce zelis imeti pravo avanturo, delati vse na lastno pest, na blatnih cestah v dzungli graditi mostove iz hlodov za tvoj dzip itd. = LAOS. Bil sem tam in še se bom vrnil!

LP K.

ja Kefo.zato pa grem se malo v Kambodzo:-)
hvala za info…….saj bo ze slo..
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close