Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice interrail Španija, Portugalska, Maroko

interrail Španija, Portugalska, Maroko

Ojla!
Lepo prosim za vsakršno informacijo glede cen prenočišča in hrane v omenjenih državah. Zanima me tudi, če je res, da z Interrailom moraš doplačati IC vlake in če je to precejšen znesek in koliko so rezervacije vlakov v Španiji.
hvala in lp!

zivjo!
jst sem bla z interrailom lani v spanij in na portugalskem; cene hostlov so ble po hostlih od 1500-2700 pezet nekje, najdrazji (2700) je bil V BARCELONI pa se brez zajtrka! drgac pa so zajtrki vecinoma vsteti. Se pa v spaniji, na portugalskem pa se posebi da fajn na sverc spat v million star hotelu…

rezervacije vlakov v spaniji te pa ful oderejo, najcenejse so ble lani 500, pa kksni nocni clo 2000 pezet ( s takimi se nism vozila…). te rezervacije rabs skor za vsak drek od vlaka, tut za cist kratke proge, se posebi v Andaluziji, kjer so vlaki ful zasedeni. tko da je treba recimo iz barcelone prot jugu ze kr kksn dan prej rezervirat, drgac izvisis, ker zmanka placa na vlaku. men se je to zgodil dvakrat, traja mal da sistem pogruntas. ce nimas rezervacije, te ze kuj vrzejo vn, ce je res vse polno, ce pa je se plac, pa na vlaku placas se kazen..
moja izkusna je bla taka, da se v spaniji zov ne mors sam na vlak usest,potem ko si se prejsno sekundo odlocu, kam bi sel. je treba zmeri vprasat pa pogledat, ce rabs rezervacijo, pa ce je vlak poln. aja, jst sem bla tm septembra, pa je blo se velik drena.
upam, da ne zveni vse mal hudo. drugod ni pproblemov z rezervacijami, v spaniji se mors pa mal navadt, ti pride v kri, pa je 😉
fajn bot pa velik lepih dozivetij!
men je blo fantasticno vse skup; pustolovscina

uzivi!!!
mateja

Ola Mateja,

pred dobrim tednom dni sem se vrnil iz Španije, bilo smo na 14 dnevnem potemu, najcenejša varianta do španije je da greš z avtobusum, ta palma do lorret de mar, stane 26.000 sit in to povratna, potem pa greš naprej do barcelone in to samo za 8 € povratna, ostalo pa prespiš v hostlih, kar se tiče cene hrane in pijač so kar malo višje, tako stane npr. voda v trgovini 0, 20 € , hrana je pa različna, hamburger v mcdonalstu je 1,20 €.

skratka potovanje z vlaki je res ugodno, sam se prepotoval dansko,švedsko, finsko in norveško ter se kar splača če nisi časovno omejen,

ajde lepo potuj !

igor

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close