dopust v Istri – nasvet
Mi lahko kdo pove kakšne plaže so v Opatiji-HR? Kaj mi lahko priporočite v Istri za 2 letnika, ki potrebuje postopno višanje globine vode v morju, pesek in kamenčke, pa še kaj sence za povrhu. Bližina morja od apartmaja močno zaželena, prav tako bližina trgovine z osnovnimi živili. Kateri kraji pridejo v poštev?
Za Opatijo ti ne vem povedati. Mi smo bili letos namreč prvič v Fažani in zadovoljni. Plaža (kamenčki) je bila 100 m daleč, pod borovci (15 m od morja) je bilo vedno dovolj prostora tudi v popoldanskih urah (se raje vsi pražijo na plaži), trgovina z osnovnimi živili 10 m od apartmaja (za večji šoping pa greš v Pulo k najboljšemu sosedu in prihraniš kakšno kuno :-). Kakšnega nočnega življenja ravno ni, ampak ga mi z 22 mesečnico nismo niti iskali.
V Opatiji je velika, lepa, urejena plaza, nekaj betona, nekaj mivke za vsakogar nekaj – tudi za otrocke, je pa na tej plazi zelo veliko ljudi. Malo naprej od Opatije so Icici, Lovran pa Medveja tudi lepi kraji. Ampak to ni Istra ampak Kvarner. Mislim pa da bi za otrocka prisel v postev tudi Rabac (ta je ze v Istri). So pa ti kraji tudi zvecer zelo zivahni posebej Opatija in Rabac, cene tu okoli Reke pa so tudi malo ugodnjse kot v drazji S Istri.
Forum je zaprt za komentiranje.