Najdi forum

Ali je bil kdo med vami v prenovljenih hotelih v Rabcu (Narcis, Hedera, Mimoza), zanima me tudi okolje in plaža, hvala že v naprej !!

Mi smo bili za 1.majske praznike. Bili smo v Mimozi, Hedero so odprli na dan našega prihoda, Narcis je bil eno veliko gradbišče. Prav tako so tedaj še delali bazene pred hoteli.
– parkiranje pred hotelom je katastrofa, saj je prostora občutno premalo (še posebej, ko bo odprt še tretji hotel) za goste z avtomobili
– morda je središče kopanja sedaj ob bazenih, vendar plaža me ni presunila (večji prod). Senco je potrebno iskati pod drevesi v kampu ali imeti svoj senčnik
– Rabac je lociran v zalivu, kamor se pride po strmi cesti iz Labina. Če gledamo iz hotela, je na desni strani zaliva kamp in nato hrib. Morska stran ob tem hribu je pešcem neprehodna. Na levo stran je malo naprej mesto Rabac nekaj hotelov, potem pa plaže z lepim morjem, tudi FKK. Iz Mimoze do teh plaž je najmanj 1/2 ure hoda. Če imaš s samo čoln je čisto druga pesem
– do Labina se da priti tudi peš, saj pelje markirana in dobro uhojena pot od recepcije kampa, za nogometnim igiščem in navzor ob potoku. Po večjih padavinah ta potok ustvari lepe slapove, ki jih je vredno videti, da pa se najti tudi kak kotiček, za kaj več kot pohajanje … :))
– sami hoteli so obnovljeni zelo na hitro: stare postelje, novi jogiji, prebarvana banja v kopalnici, pokitano in prebeljeno, vendar temeljitosti močno manjka. Po moji oceni bi si ti hoteli zaslužili raje ** kot ***. Hrana je bila v redu, lahko bi bilo več sadja in zelenjave, za katere smo se morali malo zagrebsti, če ne so jo penzionisti pobrali.
– všeč nam je bila animacija Ilirike

Za dodatna vprašanja sem ti na voljo.

G.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close