Najdi forum

Last minute

Zanima me, če je kdo od vas že šel na ‘last minute’, se splača, lahko gre cela familija? Izkušnje? Hvala.

Z last minute je tako: lahko dobiš slabo sobo in manj stvari, kot če bi jih plačala. Tudi o številu prostih mest je vedno podatek, tako, da to takoj veš.

Midva z možem v glavnem skoraj vedno potujeva v aranžmaju Last minute ( ker imava pač tako natrpan delovnik, da si privoščiva dopust, ko imava kak teden frej ). Slabih izkušenj nisva imela nikoli, je ful poceni, gledava da so hoteli 2 ali 3 zvezdice, ne več – pa so bili še vedno ful boljši od pričakovanja. Glede mest, pa mislim, da morajo biti frej za več ljudi, ampak raje povprašaj.

To poletje greva midva v Last minute, ampak šele v začetku septembra, sicer še ne veva kam, ampak mogoče se pa kje srečamo !

Lep pozdrav, Tatjana

Pravkar sem prišla nazaj iz Dubrovnika, to je bila “last minute” ponudba, poleg tega pa še “no name hotel” (ime hotela izveš šele tik pred odhodom). V tem primeru se splača vzeti vsekakor samo nočitev z zajtrkom. To pa zato, ker se ti lahko zgodi, da imaš večerje v kaki zakotni restavraciji, kjer ni ravno vrhunske higiene in kjer so premajhne porcije. Za isto ceno namreč lahko dobiš večerjo, kjerkoli si pač izbereš. Splača se tudi vzeti hotel z vsaj dvema zvezdicama, sicer je kvaliteta bolj vprašljiva.
Na splošno mislim, da sama “last minute” ni bad, če le veš ime hotela (in tako veš, koliko je oddaljen od morja, ali so obroki v hotelski restavraciji, kaj hotel nudi…). Kombinacije last minute in no name hotel (ali sonček ali as ali fortuna ali kakorkoli že pravijo agencije) pa ne priporočam. Na plažo sem letos hodila 1 km daleč, večerje pa so bile v res zakotni restavraciji.

Jaz sem vzela to ponudbo “last minute” v neum-u, BiH, cena 40.000 sit na osebo, 7 dnevni polpenzion, v ceno vključenih 5 izletov – Dubrovnik, Medžugorje, Mostar, reka Neretva z safarijem, hotel ima *** in je klimatiziran. Si pa lahko izbiral med dvema ponudbama – sobe na novo zgrajene leta 98 in te zgrajene l. 90. Hotel pa je v celoti klimatiziran + sobe. Ta z sobami 98 je stalo mislim, da 14.000 več.

Kako pa bo res spodaj pa me močno zanima.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close