Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kaj lahko z gotovostjo rečemo

kaj lahko z gotovostjo rečemo

Kar nekaj ljudi je objavilo svoja opažanja o muslimanih, ne le strokovnjaki, tudi svetovni popotniki, kot je Zvone Šeruga, novinarji itd

mi sedaj ne smemo napisati, da so pedofili, ne smemo tega dokazovati, ker smo izbrisani, anpak a je res naša naloga, da mi osveščamo narod? A ni naloga nacionalke, da o tem pripravi kak dokumentarec?

naj nam nacionalka pripravi dokumentarec o življenju in navadah v državah kjer so prej živeli ti muslimani ki zdaj zasedajo evropo..zanimajo nas osnovna dejstva..enakopravnost žensk oz. to tako vemo, da tam enakopravnosti ni, naj nam argumentirano povedo, če je ženska brez pravic sploh človek, no mogoče človek še vedno je, a če je lastnina moža, me zanima, če je potem enako kot pri nas pes: živo bitje a pravno gledano last in odgovornost lastnika..ker ves čas nekaj tumbajo o tem, da je samo mož odgovoren..naj naredijo kakšno analizo..rečejo to je to, to je ono, to je pri nas kaznivo dejanje, njim je nekaj normalnega

da malo vidimo, kako bomo živeli mi čez 15 let

smo za ne?

Jaz sem za NE in totalno zaprtje mej s cariniki, vojsko in policijo.

…in ne računaj na nikogar drugega, še najmanj na uradne vire s tv na čelu. Javna občila imajo nalogo pihati v rog oblastnikov. Resnico poišči v alternativnih virih, pa še to daj na sito lastnih občutkov.

V svici so sorejeli zakon, da se burke ne smejo nositi. Kazen skoraj desettisoc evrov.

Kaj se zdaj razburjate in vmešavate. Narava sama poskrbi zase in točno to se dogaja. Dejstvo je, da evropejcem družina ni pomembna, raje visijo v službi po 12ur, po službi na pivo, mladi žurat, nakupovanja, kapitalizem…to je zlagan svet. Kje so čustva, kje so občutki, empatija? Vsaka ta druga ženska na kontracepciji, povprečna ženska ima enega do dva otroka, ogromno evropejk pa je NEPLODNIH. Tega v muslimanskem svetu ni, družina je na prvem mestu, povprečna ženska ima od tri do pet otrok, v afriki 10 in več (kljub temu da jih polovica umre od bolezni in lakote, jih še zmeraj 5 ostane).
Vam pač to ni prioriteta, zdaj pa imate. Večina je vedno prevladala, tokrat ne bo nič drugače.
Mislite, da se borite za neke pravice in nevem kaj še vse, ženska je predvsem mama, ne pa neka uradnica brez otrok.
Pač naravna selekcija, nimate kaj. Pa še tiste evropejke ki so noseče v teh časih, jih gledate postrani, zakaj bodo rodile v takšen svet itd. Zbudite se že, za tako situacijo ni kriv nihče drug kot vi sami, ne pustite da vam perejo možgane, začnite misliti s svojo glavo.
Zamislite se zakaj ste dejansko na tem svetu, kaj je vaša naloga tukaj, res to da hodite po cele dneve v službo ker morate, se zapijate in drogirate? Ne bodite ovce, začnite živeti. Ker delo za korist tistih na vrhu ki upravljajo celi svet (centralne banke, npr družina Rockafeller), nikakor ni vaše življenje.

Denar je pokvarjena stvar, brez vrednosti. Je samo natisnjen list papirja, pa poglejte kakšno moč ima nad vami.

Zamislite se ker se gre za vašo prihodnost, tudi prihodnost vaših otrok, če jih boste le imeli. Razmnožite se v čim večjem številu in nehajte že jamrat.

In kaj si ti? Stroj za rojevanje ali oplojevalni stroj? Zelo verjetno pa nič od tega, a ne? Ne klamfaj kar tako v tri krasne. Če bi bilo tam v Afriki (ali pa v arabskem svetu) tako fino (beri družina tako pomembna, pa otroci), jih ne bi kar tako na izi pobijali, kaj šele, da bi hoteli v naš grdi grdi z denarjem obsedeni svet, a ne? In če bo prevladala njihova miselnost, potem bomo pa res lahko rekli, da je konec naše civilizacije. Tako da poskusi ti malo boljše izkoristit svoje možgančke!

Dokler se boste slepili, da je drugače in razmišljali s ”sodobnim načinom”, boste res propadali. Dejstvo je, da je afričanov in muslimanov iz leta v leto več, zato grejo iz svojih držav, ker jih je tam preveč. In tako počasi zavzemajo svet, kljub trudu ostalega sveta, da jih iztrebijo.
Ženska pač je narejena, da ima otroke pa se ti brani kolikor hočeš. Rodil nimaš kar tako za brezveze, tudi raka rodil in dojk dobiš prej, če otrok nimaš. In ne širiš sebe in svoje kulture, potem pa jokaš, da ti propada. Zakaj računaš na druge, da bodo ohranjali kulturo, če je ti ne?

In kaj konkretno počneš ti? Širiš sebe? Kulturo? Katero? Ti samo pametuješ kaj je po tvoje narobe pri nas, hkrati pa opevaš kulturo tistih, ki je daleč od humane, ki je kruta bolj, kot si večina nas sploh predstavlja. Daj, povej, zakaj pa si ti v tej naši grozni kulturi? Zakaj pa ne greš dol? Ne verjamem, da jih je tam preveč (ker jih je ogromno že tukaj), zato boš imel/-a več kot dovolj prostora za njihovo kulturo. Torej, kaj še čakaš?

Čakam na dan, ko bo cel svet muslimanski, zato sem lahko kjerkoli jaz hočem. Moji predniki so pravtako slovenci.
O kulturi drugih ljudi nimaš pojma, nasilje je bilo že pred časom jezusa kristusa, ravno zato je prišel, da bi izboljšal situacijo in naredil revolucijo. Delno mu je uspelo, delno ne, zato je prišel muhamed in nadaljeval, ker ni šlo drugače je miral vpeljati stroga pravila, ker če pravil ni, je ogromno slabih dejanj. Vendar pa mu ni uspelo izkoreniniti običajev in tradicije na nekaterih predelih. Preveri si malo zgodovine enoboštva, od židovske do muslimanske vere. Ko boš imela znanja, se lahko pogovarjava.

S

Ja, ogromno jih je tukaj, ampak ogromno jih je tudi ram. Kar poglej koliko prebivalcev ima npr alžirija.
Imam 4 otroke, tako se širim. Dva imata vsak po dva otroka, tretji je na poti. Zračunaj, gospa izobražena, koliko nas je. Računaj še moje brate in sestre in njihove otroke (z izjemo enega brata, ima vsak najmanj tri otroke).

Faaak, pa ta se še qurči s tem, da jih je čim več, upam, da sm kakšen jebiveter provocira na tak način. Tiste muslimane , ki poznam so ok. ljudje in nikoli nebi izjavili nekaj podobnega temu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close