Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika A uporabljate kaj limono za solato?

A uporabljate kaj limono za solato?

Prijateljica mi je priporočil za malice v službi namesto kisa.

A kdo od vas uporablja limono namesto navadnega kisa? A paše na vse solate limona?

Uporabljam.
Poskusi, pa boš videla.

Načeloma se seveda uporablja namesto kisa, če ti je všeč. Enim je, drugim ni. Jaz sem poskusila, vztrajala nekaj čas, samo … meni ne potegne, mi okus ni bil všeč. Pa še za zobe (imam občutljivo sklenino) se ni obnesla najbolje.

Ker so mi ugotovili slad. bolezen bi morala, vendar se ne morem odločiti, da bi.
Uporabljam domač jabolčni kis.

Tudi kdaj uporabljam, ko mi jabolčnega kisa zmanjka, pa ga pozabim kupit :).
Za sklenino je pa itak oboje slabo. Pač po takih jedeh dobro splahneš zobe, ne smeš pa takoj krtačit.

jaz jo. v kombinaciji z bučnim oljem mi je sploh top. pa z avokadom 🙂

Jaz uporabljam. Paše.

Jaz jo uporabjam, kadar mi zmanjka kisa.

Jaz nisem do predkratkim… Potem minje pa sine tekel, da bi jedel solato z limonin sokom in je zdej skos na jedilniku. Limonco stisnem in mi ej supwr okus, ce pa nimam svezih pa od salarine limonin sok… Najboljsinpribluzek svezemu soku

Ja, limonin sok je super, sploh pa zato, da se izogneš vsemu packanju z ožemanjem limon. Če se lotim limone, mi gre nož, ožemalnik, vse popackane roke, pošprican pult, pa še kaj… Tako da ta izum je bil super:) Pri nas je vedno v hladilniku.

Pa saj limone ni treba klat kot merjasca, no :))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close