Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Kuhajmo vsi…

Kuhajmo vsi…

Pri nas valvice in piščančji žur.
Solata
Makovo pecivo s čokolado

Kakšen je recept za makovo pecivo? Mi je zadišalo sedaj 🙂

Goveja juha z zdroboovimi cmoki

Sv.kotlet brez kosti:) v čebulni omaki
Pomfri
Korenje, grah
Motovilec v solati

Sacher torta s smetano
Kava:)))

Vikendi so za uživat, ne pa za kuhat, torej pri nas:
– juha iz skrinje
– golaž iz skrinje
– instant polenta
– pa še s solato si ne bomo dali opravka več kot je le nujno in bomo odprli tegelc rdeče pese

(preden me kdo označi za lenuha, vsa ta hrana je morala nekako priti v skrinjo in tegelce 😛 )

http://okusno.je/recept/makov-kolac-s-cokoladnim-prelivom

Jaz največkrat uporabim recepte iz : Okusno je…In tu so res dobri recepti.

Škoda dneva. Kakšen sendvič, potem pa pica po naročilu.

Zdaj se pa zgražajte nad nezdravo hrano vi, ki preživite cel dan v kuhinji ali s cunjo v roki. Jaz se pa zgražam nad vašim pomanjkanjem D vitamina 😛

Vsak po svoje. Pri nas je nedeljsko kosilo obred, pri katerem se zbere cela družina( čez teden to ni možno).Po kosilu pa gremo v naravo,izlet – pa nič ne zamudimo. V soboto zvečer skuham juho, sedaj se pa samo v pečici peče krača z zelenjavo, nato dodam še krompir, solata je že očiščena, panakota je tudi že včeraj narejena, tako da danes ni skoraj nič dela.Posoda gre nato v pomivalca in ob 13h smo že zrihtani, srečni in dobre volje.

Kosilo . ocvrt sir in pomfri in solata

http://okusno.je/recept/makov-kolac-s-cokoladnim-prelivom

Jaz največkrat uporabim recepte iz : Okusno je…In tu so res dobri recepti.[/quote]

Hvala 🙂

Vsak po svoje. Pri nas je nedeljsko kosilo obred, pri katerem se zbere cela družina( čez teden to ni možno).Po kosilu pa gremo v naravo,izlet – pa nič ne zamudimo. V soboto zvečer skuham juho, sedaj se pa samo v pečici peče krača z zelenjavo, nato dodam še krompir, solata je že očiščena, panakota je tudi že včeraj narejena, tako da danes ni skoraj nič dela.Posoda gre nato v pomivalca in ob 13h smo že zrihtani, srečni in dobre volje.[/quote]

Točno tako, samo tega so sposobne samo inteligentne in pridne gospodinje, ki znajo planirat, ne pa tiste kure, ki pet min. pred kosilom gruntajo kaj bodo skuhale.

Pri nas danes:
bučna juha – hokaido buča
pohan piščanec
pohane marele
krompirček
radič v solati
brez sladice smo si privoščili pohanje :))!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close