Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika včerajšnja pica v gostilni

včerajšnja pica v gostilni

Včeraj so v gostilna išče ….. delali pizzo z rdečo peso in pečeno cvetačo, si je mogoče kdo zapomnil recept?

Ko tole kuharijo oz. svinjarijo gledam in berem, me mine, da bi sploh jedla kdaj drugje kot samo še doma. Delajo sramoto in antireklamo za vse kuharje. Bine pa je za vse največji krivec.

sama rada preizkusim kakšen neobičajen recept. ker oddaje same ne gledam in sem to mimogrede videla pri prijateljici, bi to doma preizkusila. ti pa mi z odgovorom nisi nič pomagala. škoda. :))

Ne čisto natančno, ampak nekako takole:
– klasično testo za pizzo
– kuhana pesa, katero je zmiksal, solil, dodal nekaj alkoholnega kisa, sol, poper in še nekaj (muškatni orešek? nisem čisto prepričana) – namesto paradižnikove omake;
– gor nariban sir;
– na sir cvetača (celo cvetačo je pekel v pečici na 200 stopinj, dokler ni bila malo “zažgana”, potem daš v folijo, da se okusi prepojijo); kasneje na cvetke in na pizzo;
– naribani tartufi
– pečeš v krušni peči 3 minute
– povrhu rukola

Vem, zavedam se, da moje mnenje Vam “mam ni bilo v pomoč. Oprostite! Pač nisem našla nikjer bolj primerne teme, da bi izrazila gnus in ogabo, ki mi jo ustvarijo ti imenitni kuharji z Blažem na čelu. Ostali pa prav malo ali nič boljši. Strah me je, da so taki packi vsi kuharji, sicer bi to vsaj Bine opazil in opozoril.

A to si šele zdaj dojela? Pa vzemi v ozir, da se tu zavedajo, da so pod kamerami :p
Moj brat je nekaj časa delal po gostilnah, tudi takih bolj znanih, pa ga zelo težko prepričaš, da gre kam ven jest…

Se iskreno pardoniram zaradi svoje nerazgledanosti.

Odprla bi svojo temo, ne pa da smetiš drugo.

Hvala za popravke 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close