Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika ekonom lonec KELOMAT

ekonom lonec KELOMAT

Ima kdo izkušnje s temi lonci, videla sem reklamo kjer 2 staneta 100 eur, ker tako nameravam ene kupiti me zanima, če so ti o.k.?

Živjo,

imam in uporabljam Kelomat ekonom lonce sigurno 20 let (leto gor,dol). Zelo sem zadovoljna in razen zamenjave ventilov ter varnostne gume nisem imela nobenih težav. Priporočam!

P.S. Prosim, za več informacij, ker sem tudi jaz interesent za nakup novih loncev. Predvsem me zanima velikost loncev. ( Zdaj imam 2 x 5 litarskega i n 1x 3l.

Dobili smo katalog kataloške prodaje, lonca pa sta 4,5l in 2,7l za pečenje+1 pokrovka.
naslov: http://www.stilbit.si
mail: naročila.kada.stilbit@gmail.com
tel: 02-461-4869

Plačaš lahko na obroke, upam, da sem kaj pomagala.

Tudi sama uporabljam kelomat lonce 15 let. Sem zadovoljna. Bi te pa lepo prosila da mi poveš, kje si kupila ventile in gumo za zamenjavo. Moja pokrovka bi nujno potrebovala en remont.-))

hvala!

Dobro jutro,

Tehnounion na Vošnjakovi 5 v Ljubljani je imel (ima še? ne vem) vse rezervne dele za Kelomat. Tam sem tudi sama pred ca tremi leti kupila gumo, cene pa se žal ne spomnim .

Super! zmaga, hvala za koristne informacije.

Najlepša hvala!

Živjo!
Mogoče kdo ve , kje lahko kupim ali naročim rezervni del – gumica za ekonom KELOMAT – made in Austria , že precej star ( podarjen ). Včasih se je lahko naročilo v Merkurju .
Hvala za odgovor .

Pozdravljeni,

Informacija za vse, ki potrebujete rezervne dele – gumica, ventili, ročaji za ekonom lonce KELOmat – Made in Austria: naročite jih lahko pri RUTAR Ljubljana ali RUTAR Maribor.

Sigurno že 20 let. Težko rečem, kako se kvari, po kolikem času. Uporabljam ga zelo, zelo redko. No, v dobrih 20 letih še vse dela kot novo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close