Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika izola-dobra domača gostilna

izola-dobra domača gostilna

katero domačo gostilno (kmečki turizem) tudi z morsko hrano priporočate

mogoče Sonja, San simon. ali pa Korte.

Meni je hrana pri Sonji všeč sem bila pa mesec nazaj ful presenečena, da ne rečem šokirana…..ali pa mogoče jaz ne poznam več cen:)))

4 morske pašte, 4 solate, 1/2 vode, 1/2 vina
cena 130€

Sicer imajo dobro morsko hrano (vsaj poleti je bilo odlično) v hotelu Marina v Izoli.

Dobra kuhinja (ni kmečki turizem in ni v izoli ha ha) je v Luciji v Rustiki. Kapo dol pa karkoli naročiš.

Potem se pa meni na obale že konča.

Če prav moramo :)))) iti gremo še občasno v pizzerijo primavera. Pizze so dobre.

Tko pomagala nisem napisala pa roman:)))

Morsko hrano pripravijo zelo dobro v ribji restavaraciji zraven Rustike.
Objekt je pod Metropolom (tam so tri kar dobre restavracije: mehiška, ribja in Rustika).

Bravo mohrana. Tu je res dobra hrana :))))

Mi smo dobro jedli nad Izolo v Panorami.

mm

BILI SMO NEKAJ DNI NAZAJ V GOSTILNI SONJA V IZOLI AMPAK NEVEM ZAKAK LJUDJE HVALIJO TO GOSTILNO JEDI KI JIH PRIPRAVLJAJOP SO ZA NIČ RIBE SE VIFIJO DA NISO SVEZE AMPAK STARE MESO NITI DA NE OMENIM NEKDO BI MOGEL VKREPATI PREDEN SE NE BO KDO ZASTRUPIL.BILA SAVA Z ZENO PAR LET NAZAJ V TEJ ZGORAJ OMENJENI GOSTILNI PA HRANA JE BILA CISTO DRUGACNA IN SVEZA VSAJ ZGLEDALO JE.PRIPOROCAM VAM DA TO GOSTILNO SONJA ODBIJETE ZA POJEDINO.NAJLEPSE JE SAMO DA IMAJO SVOJ PARKIRNI PROSTOR ZELO VELIK TAKO DA VSAJ NEKA JE DOBREGA V TEJ GOSTILINI.CENE PA SO ZELO VISOKE.PO MOJEM BI MORAL NEKDO JI POSLATI MALO INSPEKCIJO.LP

kokofe,

spodobi se, da ne kričiš, torej ne pišeš z velikimi tiskanimi črkami.
Če imaš težave s šumniku, jih ne uporabljaj, sicer pa so dobrodošli, saj tako veliko lažje beremo.
Prav tako bi ti toplo priporočal uporabo presledkov, ki jih imamo zato, da med seboj ločimo besede. Tudi po uporabi pike.

Glede zgoraj omenjene gostilne pa ne vem, zakaj hudiča sam nisi poklical inšpekcije, če si zaznal toliko nepravilnosti?

ISTRANOVA v Padni – nasproti Kort

http://www.istranova.eu

prijetno presenečenje, v vsem; gremo še.

pozdravljeni,
skupina nekaj ljudi-mlajših gre na Izlet na Primorsko pa me zanima, katero gostilno v okolici Izole priporočate za navadno kosilo, cenovno sprejemljivo?

Gostilna Sonja – ZAKON!
Pred nekaj dnevi sva bila tam z partnerjem in sva dobila ogromno porcijo skampov z testeninami, priblizno 16 velikih skampov za nizko ceno, pa se izredno dobro je bilo. 🙂
Definitivno top izbira. Prav tako je se mi zdi super restavracija Korte.

Restavracija Hotel Marina

ribica na splavu

http://jemzunaj.blogspot.com/2013/07/ribja-kantina-ribica-v-izoli.html

Konec tedna grem na primorsko…bil kdo v gostilni Sonja Izola v zadnjem času? priporočate?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close