tajska restavracija Da buda – ocene?
Na Tajskem še nisem bila in zato hrane tam in tu ne morem primerjati. Drugače pa- meni je to trenutno najbolj priljubljena restavracija v Ljubljani in počasi ratujem “odvisna” od njihove hrane in ledenega čaja iz sveže kumare in limete. Za dodatek ekstra prijazno in uslužno osebje ter perfekten ambient. S partnerjem sva bila tam 3X in tako oba skupaj probala 9 različnih glavnih jedi, 2 sladici, eno predjed in vse ledene čaje, ki jih imajo.
In slabosti? Samo ena je: niso (še) odprti za vikend, zato pa med tednom do 1-ih ponoči.
Lp,A.
Hrana hvala bogu ni “tajska” (razen karijev), ker drugače je noben Slovenec ne bi jedel, ker prava tajska hrana je pekoča kot sto hudičev.
Ta je bolj podobna kitajski, meni je zelo dobra.
Cene so pa ustrezno visoke 🙁 Jaz si privoščim kdaj pa kdaj za malico samo eno jed (so kar male porcije, cene od 5,5 – 8,5 €), da bi se pa od tega najedla, pa ni. Da bi se jaz tam najedla, bi porabila ene 15-20 €. Pa sem trlica.
morda kdo ve, kje bi se dalo kupit tisto omako (sladko-kislo-pekočo), ki jo odbiš zraven spomladanskih zavitkov, če ješ na bos? al pa vsaj nek približek ali recept.
in pa recept za tisto dobro gosto vanilijevo kremo, ki jo strežejo z zdrobljenim čokoladnim biskvitom, tudi zraven kosila na bone?
hvala
Forum je zaprt za komentiranje.