Pomoč z težo!!
Zdravo.
rabm pomoč
sem 15 let star, mam 60 kil, visok sm cca 175 cm (uglaunem sm čisto preveč suh za moje pojme ) in me zanima kako najhitreje pridobiti težo pa če se mi splača že zdaj začet hodit v fitnes ?
P.S: jem sicer zelo malo okoli 2 obroka na dan ( zajtrk pa kosilo ) prej je bilo vse normalno zdej sm pa kr naenkrat začeu ful bl mn jest.. pa sm že neštetokrat probu s tem da sm se ful nažiru pa nikol ni pomagal
HVALA !!! 🙂
Dva obroka dnevno sta vsekakor premalo še posebej v času hitre rasti. Najprej moraš urediti ta problem. Pa brez nažiranja in pretiravanja. Potrebuješ 3 polnovredne obroke dnevno in vmes kakšno sadje za malico recimo. Brez kompliciranja.
Fitnes se svetuje po 15/16 letu starosti. Pa še to počasi in postopoma. Veliko boljša izbira je kakšen šport, tek ali kar ti pač odgovarja. Da povečaš mišično maso.
Kako pridobiti na teži… to je še najlažje. Več jej =).
Fitnes je seveda čist ok.. ne vem od kod to, da je fitnes priporočljiv po 15/16 letu. Če hočeš pridobit kaj mišične mase boš moral malce zavihat rokave in naredit kakšne vaje z težo.. pa naj po to na fitnesu ali pa kakorkoli drugače.
Začni z vajami ki jih izvajaš z svojo težo, kot so sklece in dvigovanje telesa.. malo pogooglaj (chin ups, pull ups).
Maščob popolnoma ne izloči iz prehrane, so nujno potrebne za delovanje organizma.
Forum je zaprt za komentiranje.