ali lahko narediš puding na vodi?
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Recepti.Over.Net › Prehrana in kulinarika › ali lahko narediš puding na vodi?
zdravo
ali lahko narediš puding, tisti ki ga kupiš v prahu,tudi na vodi in ne na mleku.ČE ga lahko, kako ga naj naredim a isto kot pa z mlekom?
Moja mala ne sme mleka,kupila pa sem tistega od royala z okusom vanilije.(menda tistega lahko)
hvala,lp
Moja mami je včasih napravila z višnjevim, breskovim ali ananasovim kompotom. Tekočine toliko kot mleka, mogoče je malo razredčila ker so kompoti kar sladki. pa tudi koščke sadja je dala notri in je bilo ful dobro, kot nekak sadni žele.
Dobila boš nekaj podobnega želeju… jaz jih kuham v kompotu ali sadnem soku za sadne torte.
Vladka
Z vodo zna imeti malo čuden okus…..
Kaj pa če uporabiš sojino ali riževo mleko? Ga lahko?
Drugače pa lahko narediš “domač” (brez E-jev) puding z Gustin+100%kakav+fruktoza + riževo mleko in je super.
Jaz ga za eno pecivo zakuham v višnjev sok, pa je zelo dobro.
Z vodo pa res še nisem probala.
vanilijev in čokoladni ne vem, kako bi izpadel z vodo, ker ju tudi ne maram preveč, zelo všeč pa so mi sadni pudingi z vodo – izpade bolj kot žele in ne puding – kuhaš ga pa isto, kot piše, samo da pač daš vodo namesto mleka!
v skodelico das koscek biskvita/piskotek ali malo sladoleda, cez vrzes visnje iz kompota in prelijes z vanili pudingom, skuhanim na visnjevem soku, je dobro
lp
Z jabolčnim kompotom je odličen npr. malinov puding. Lahko daš v posodico pol jabolka in potem preliješ s pudingom, kuhanim v kompotu. Mmmm, dobro.
jaz ga delam na kompotu, smao če ga načrtno kuham za puding potem ne dma noter cimeta. sicer pa ja po enakem principu.
midva bova zdle to probala in ce ne bo delovala, vam bom vsem JEBAL MATER!
uff, enkrat sem ga naredila z vodo, ker mi je zmanjkalo mleka, pa je bil naravnost ogaben!:) tako da- ne priporočam!
kaj pa če bi poskusila s sojinim, riževim, ovsenim mlekom?? so prav primerni za vse, kjer sicer uporabljamo mleko! jaz osebno bi vzela riževega.
Forum je zaprt za komentiranje.