Najdi forum

POLŽI

Spoštovani, ali mogoče kdo ve kje odkupujejo polže?

kakšne olže, gojene ali nabrane v naravi???
In kakšna je cena?

POLŽE (sory)

Prodam polže, nabrane v naravi, cena 12 E za kg

Nabral bi jih v naravi, zanima pa me odkupna cena

he he.. ti pa si res faca… Kaj resno misliš, da ti bo kdo plačal 12 Evrov za kilo polžov?!!!!!…. Ti jih jaz prodam 100 Kg. Cena za kilo je 10 Evrov… Boš kupil???!!! Najveretneje ne!!!!! Ker boš rekel, da v trgovini za 10 Evrov dobiš CCA 1,5 kg mesa…. Postavlji realne cene…. Sicer pa jih jaz v naravi naberem CCA. 3-4 kg na uro. Pol pa računi koliko bi zaslužil v 8 urah…. 🙂 🙂

polži iz narave se prodajajo po 3 eru za kg, ker ko jih očistiš dobiš komaj 30% mesa.Užitna je namreč samo noga, pa še v nogi je na hrbtu od glave proti zadku treba prerezat in očistiti.
Polži iz narave tudi niso gurmansko cenjeni, cenjena je druga sorta polžev, ki pa so le v gojiščih.
Najbolj okusni so polži, ki so kontrolirano hranjeni s špinačo, sončnicami in drugo okusno zelenjavo.Tile iz narave pač požrejo kar najdejo v naravi.
Polži ki so gojeni se ne čistijo tako kot polži iz narave.Gojene polže nabirajo po velikosti in jih ločijo stran od hrane, da se nekje v 14. dneh sami očistijo med tem ko stradajo.Zato so tudi dražji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close