Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika REDILNA DIETA

REDILNA DIETA

Živjo, ker sem suhe konstrukcije in zaradi vsakdanjih stresov hito gubim kg, me resno zanima,če poznate kakšno vrsto prehrane, s katero bi se lahko zredila.Sicer sem v redu postave,samo 5 kg več pa bi me naredilo bolj žensko.
Hvala in lp!

Jaz bi pa to rabla za mojga tamalcka, ki se ne redi in mi dohtarji tezijo, pa se alergijo ima na jajca in mleko…kako naj se potem zredi.

jej vse povrsti….sploh ponoč……in mešaj med seboj….npr…zrezke in makarone……zalij s kolo in pojej še kakšno sladico……pol pa na kavč…..daljinca v roko……pa čips in oreščke zraven

Malo za šalo…….blagor, bodi vesela……lahko ti pustim cifro, meni -5 kg ne bi škodilo……pa še kar nekaj kandidatov vem…..sicer manj manj kil kot pred časom…..ampak………Lp

zdrava in nezdrava hrana-kombinirano……..vedno hranjenje ponoči-predvsem takrat……….pa nič…………mogoče bi mogla olje na žlico jest,da bi se kej poznalo……;)))))

Ne priporočam ti nezdrave prehrane. Po njej bi se gotovo zredila, toda zdravje je le pomembnejše. Svetujem ti, da med obroki grizljaš orehe, lešnike, mandlje, suho sadje. Vse našteto ima kar nekaj kalorij, med obroki ali zvečer se lahko brez problema gricka in še zdravo je.

Mislim, da je najbolje, da pojes vec kalorij, kolikor jih porabis. To ne pomeni, da moras jesti nezdravo, ampak verjetno malo vecje obroke in veckrat na dan. Upam, da nisem povedala kaj narobe.
Malo spremljaj tvoje telo koliko bos pojedla in ce se bo kaj zacelo spreminjati. Ce bojo sle kg gor, si na pravi poti. Ce ne pa spremeni.

Hojla,

ti odstopim kakšnih 30 kg, ki mi hodijo v višku. Le pridi se bova zmenile!

Tak je pač tvoj metabolizem. Upam, da dovolj ješ in ne kot ptiček, ker potem ni kriv metabolizem. Prišel bo dan, ko se bo to spremenilo in potem se boš trudila zgubit kakšen kilogram. Uživaj, dokler lahko ješ vse, brez strahu za postavo.
Aja, pa še živčki pomagajo pri izgubljanju kg.

Hej jes sm skos suha zdaj prvič preizkušam redilno dieto no vglavnem pojem tolko sladkarij da bi morala imeti že 86 kg če mo natančni no za svojih 14 lt jih imam
precej malo torej šele 40 rada bi jih mela 50 prosil pomagajteeeeeeeeeeeeeeee

Lp

Konzumiranje sladkarij in ostale nezdrave hrane ni dobra rešitev, ker s tem dolgoročno škodujete zdravju, če ne pridobivate tudi odvečne maščobe.
Problem pri takem tipu telesa – ektomorfnem je, da se navzven nezdrava dieta ne pozna in zato taki ljudje dostikrat jedo samo nezdravo hrano, posledice za zdravje in imunski sistem pa se počasi in zanesljivo prikradejo.
Z malo volje in znanja, vam bo uspelo pridobiti manjkajoče kilograme, dejstvo pa je da tako kakor moramo mi, ki hitro pridobivamo kilograme paziti celo življenje kaj jemo in da se dosti gibljemo, morate tudi vi zmeraj paziti, da se držite nekih pravil, ki vam onemogočajo prekomerno izgubo kilogramov.
Seveda sladkarije niso prepovedane, zaželjena pa je zmernost.
Katera pa so ta pravila?

– ne jejte prepogosto, ker to pospešuje vaš, že tako prehiter metabolizem
– obvezen je obilen zajtrk takoj, ko vstanete in obilna pozna večerja
– pojejte ne več kot 4 obroke v dnevu
– po vsaki aktivnosti takoj obvezno obilen obrok z veliko kompleksnimi hidrati
– izogibajte se prekomerni in dolgi kardio aktivnosti
– redno spite vsaj 8 ur
– jejte visokokalorično hrano, kot je losos, oreščki, semena, testenine, krompir
– najbolj redilna kombinacija je sladkor + maščoba, se pravi npr. spijte 3 dl pomarančnega soka tik pred obrokom, ki vsebuje zdrave maščobe
– zelo priporočljiv je mass gainer za bodybuilderje, iz trgovin s športno prehrano – to so visokokalorični napitki različnih okusov, ki jih lahko uživate samostojno ali jih mešate z drugo hrano za še višjo kaloričnost in manjšo količino

Za več informacij o zdravi prehrani, obiščite: Eubiotika.com

LP Brane

Konzumiranje sladkarij in ostale nezdrave hrane ni dobra rešitev, ker s tem dolgoročno škodujete zdravju, če ne pridobivate tudi odvečne maščobe.
Problem pri takem tipu telesa – ektomorfnem je, da se navzven nezdrava dieta ne pozna in zato taki ljudje dostikrat jedo samo nezdravo hrano, posledice za zdravje in imunski sistem pa se počasi in zanesljivo prikradejo.
Z malo volje in znanja, vam bo uspelo pridobiti manjkajoče kilograme, dejstvo pa je da tako kakor moramo mi, ki hitro pridobivamo kilograme paziti celo življenje kaj jemo in da se dosti gibljemo, morate tudi vi zmeraj paziti, da se držite nekih pravil, ki vam onemogočajo prekomerno izgubo kilogramov.
Seveda sladkarije niso prepovedane, zaželjena pa je zmernost.
Katera pa so ta pravila?

– bistvo je da ste v kaloričnem suficitu, vsaj za 500kcal
– ne jejte prepogosto, ker to pospešuje vaš, že tako prehiter metabolizem
– obvezen je obilen zajtrk takoj, ko vstanete in obilna pozna večerja
– pojejte ne več kot 4 obroke v dnevu
– po vsaki aktivnosti takoj obvezno obilen obrok z veliko kompleksnimi hidrati
– izogibajte se prekomerni in dolgi kardio aktivnosti
– redno spite vsaj 8 ur
– jejte visokokalorično hrano, kot je losos, oreščki, semena, testenine, krompir
– najbolj redilna kombinacija je sladkor + maščoba, se pravi npr. spijte 3 dl pomarančnega soka tik pred obrokom, ki vsebuje zdrave maščobe
– zelo priporočljiv je mass gainer za bodybuilderje, iz trgovin s športno prehrano – to so visokokalorični napitki različnih okusov, ki jih lahko uživate samostojno ali jih mešate z drugo hrano za še višjo kaloričnost in manjšo količino

Za več informacij o zdravi prehrani, obiščite: Eubiotika.com

LP Brane

lep pozdrav!

zanima me kako se lahko zredim saj so me same kosti …..
imam 75kg zaradi višine rad bi se zredil do 90 – 95 kg imate kakšen nasvet ?

hvala =)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close