Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika piškoti na stoj

piškoti na stoj

Pozdravljeni!

Mene pa zanima kakšen dober recept za strojne piškote – s tem mislim na tisti strojček za mletje mesa, ki ima nastavek tudi za piškote.

Hvala in lep pozdrav!

Oprostite, škratek – piškoti na stroj

Hej,vcasih sem vedno delala z mesoreznico z nastavki za piskotke.
Otroci radi pomagajo vrteti in je prav zabavno. Pa se valjati ni treba.Kaj te zanima kak recept? Lp Babi

Pzdravček!

Pošiljam ti recept za mašinske kekse!

20 dag margarine
20 dag sladkorja
2 jajci
1 vanili sladkor
1/2 pecilnega (jaz ga dam še manj, ker me potem jezik peče po pecilnem, in nimam rada, da se preveč čuti pecilni)
1/2 kg moke

Mamin recepti. Meni so odlični! Probaj in boš vidla. Mogoče bo pa tudi tebi všeč! Se še slišiva
L
Nani
LP

Hej,jaz enako,samo se malo naribane limonine lupinice.
Nani,vcasih smo delali tudi z jelenovo soljo.Tudi mene skomina po zobeh,ce je prevec pecilnega.

Ampak,hec! Ko sem prebrala post Piskoti na stoj,sem radovedno odprla, mislec,da so to kaksni stojeci peceni piskoti,kot vojaki v vrsti.In si mislila,kako le to uspe?!
Se zdaj se smejem svoji predstavi,se solze mi skoraj tecejo. Lp obema

Hvala obema za nasvete. Bom probala. Jaz imam rada, da je doma vedno kakšna škatla piškotov, čimbolj navadnih, kar tako za v usta (mož ima pa raje čokoladne). Iz otroštva pa se spomnim, da je mami pekla ene dobre strojne piškote (pa nima vec recepta), pa še hitro se naredi.

Babi, samo v informacijo, tudi meni so te slavne pitulice včeraj uspele. Naredila sem jih z dodatkom feta sira in melancani. Suuuper. Hvala za vse ideje, ki jih tukaj dobim. V glavnem mi ni treba nič vprašati (piškoti so moje prvo vprasanje), saj samo berem in berem in kopiram.

lp

Ampak ti piskoti na ” stoj ” so me res krasno nasmejali!
Pa spomladi ” Bucke v omaki “,ko sem mislila,da je kdo dobil v lokalu v omaki siviljske bucke in se pritozuje;v resnici vrtne bucke v omaki.Pa riba v soli,ko sem mislila,da je s s tresico in bentila,kaj med pocitnicami dela riba v solski zgradbi,verjetno poginula in vse srmrdi.
Ja tako je s tipkovnicami brez stresic,kot je na moje PC.

Take piskotke najraje pecem. Hvala za pitulice,sem zadovoljna,ce so vam vsec. Lp Babi

Kaj pa kakšen čokoladen recept za piškote na stroj? Jaz ga bom v prihodnjih dneh nabavila in nimam nobenega recepta (ki je preizkušen in dober seveda)

Pozdravljeni, zanima me – kje se ta kupiti nastavek za mašinske piškote. Sicer ga imamo ampak je zvit itd.

hvala, jani

Tudi jaz iščem nastavek za mašinske piškote….

hvala, alenka =))

Hecno, piškoti “na stroj”. No,saj razumem!). lp petra

pozdravljena
KJE BI SE PA DALO DOBITI KUPITI TE NASTAVKE ZA MAŠINSKE KEKSE

Pozdravljni,
tudi jaz sem zelo dolgo iskala nastavke za domače piškote, pa sem jih letos našla v Domžalskem Kristalu ( bivši Vele) Imeli oz.se lahko kupijo samo v kompletu z mesoreznico,cena 20€.
lep dan.
Megane

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close