Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Steklene flaške za liker

Steklene flaške za liker

Za darilca bom naredila teranov liker in sedaj iščem te flaška po 3-5 dc in jih nikjer ne najdem
Mogoče kdo ve kje bi se jih dalo kupit?

hvala

Nisi navedla, odkod si.

V Mariboru npr. jih prodajajo v čebelarski trgovini zraven dvorca Betnava.

Stenko v Trzinu

jaz sem jih kupil v dipotu….imajo prozorne ali pa barvne.

---------------------------------------- Novi štajerski pregovor: Kjer je dim, tam je tudi radar

Zelo lepe in drugačne sem lani kupila v tovarniški trgovini Steklarne Hrastnik(v Hrastniku). Samo, ne vem, če niso tudi oni šli v kakšen stečaj.

okolica Kamnika drugače

hvala, bom šla pogledat

V trzinu Stenko, ogromna izbira.

Naj te samo opozorim, da ima Stenko odprto (med tednom) samo do 16h!

stenko Trzin

V Lj se najbolj splača iskat v Antusu na Čopovi.

Sigurno so tam dražje kot drugje.

Kakšne so pa kaj okvirne cene stekleničk v Stenku in v Dipo?

Mercator je imel pol litrske po dva evra.

Mogoče samo ideja. Male modre fructalove flaške dobiš v gostilnah ( nekje so prav prijazni in ti jih zbirajo). Jih fino opereš in posušiš. Nato nanje narišeš božične in novoletne motive z zlato barvo za steklo. Če imaš malo več časa s pokrovčkom zapreš, zaliješ z voskom in zraven daš še “domači” pečat na vrvici z navedbo “zvarka”. Drugače pa kupiš meter blaga z božičnim potiskom, ga z cik cak škarjami narežeš na kvadratke, obviješ pokrovček in zavežeš z rafijo. Zelo lepo in poceni, predvsem pa domače. Je pa res, da so flaške samo 2 dcl.Lp

Steklenice 2 dcl v trgovini Stenko v Trzinu okoli 0,80 evra. Kupila včeraj.

Hvala, žabica in Jetka, jih grem jutri iskat v Stenka.

Nikjer ne najdem večjih, obarvanih steklenih kozarcev (1-2 l) , v katere bi shranil posušena zelišča (npr.,bezeg,lipa, meta,ipd.).Ali morda kdo ve za naslov prodajalne ?Hvala za pomoč.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close