Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Kako porabiti rumenjake?

Kako porabiti rumenjake?

Ostalo mi je nekaj rumenjakov, ki niso šli v piškote.
Kako jih porabiti? Imam jih 6.

Naredi domačo majonezo (če so jajca sveža):
zmiksaj rumenjake, olje, da se zgosti.
Nato dodaj sol po okusu, malo gorčice, malo kisa in malo limoninega soka.

Malo pregelej recepte,za določena peciva rabiš samo rumenjake.

Das v 4 rumenjake eno malo kislo smetano,pecilni prasek in moko po potrebi da naredis testo. Iz tega testa delas male svaljke, debele kot prst in tolk dolge. Rabis kar velik pekac ker tega pride kar dosti, preden das peci to vse skupaj zalijes z deci jedilnega olja, mrzlega in das v vroco pecico.Ko se to pece v eno posodi raztopis sladkor, po zelji, jaz ga dam 9 malih salck ,12 salck mrzle vode in vanilijev sladkor. ko se piskoti specejo zalijem s to vodo in pokrijem da vpijejo vodo. Servira se hladno. Meni je to super pa se hitro je narejeno.

Krhki flancati ali pa vinski šato.

A je to :
Das v 4 rumenjake eno malo kislo smetano,pecilni prasek in moko po potrebi da naredis testo. Iz tega testa delas male svaljke, debele kot prst in tolk dolge. Rabis kar velik pekac ker tega pride kar dosti, preden das peci to vse skupaj zalijes z deci jedilnega olja, mrzlega in das v vroco pecico.Ko se to pece v eno posodi raztopis sladkor, po zelji, jaz ga dam 9 malih salck ,12 salck mrzle vode in vanilijev sladkor. ko se piskoti specejo zalijem s to vodo in pokrijem da vpijejo vodo. Servira se hladno. Meni je to super pa se hitro je narejeno.[/i][/i]

PODOBNO KOT TULUMBE ?

MEDICINKA to le je pa res zdravo ja…..si ti res ena medicinka, si delaš posel tule na forumu,ker itak da bojo počasi vsi zbolel, če bojo tvoje recepte uporabljal

ste pa eni neizobraženi tukaj, slabo je pa to da to neznanje trobite okrog.

nekje pred 10let je znanec, sicer znan sloBB prišel k zdravniku in povedal da poje 20 celih jajc na dan – ta se je zgražal in mu dal največ 1 leto življenja, če bo tako nadaljeval. Seveda ni upošteval nevednega zdravnika.

no še zdaj živi:)

Creme brulee – njami

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close