Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Kako dolgo moram “kuhat” svinjino?

Kako dolgo moram “kuhat” svinjino?

Narezane na trakce dolgce cca 3cm? No delam jo v omaki,ampak kako dolgo naj bi trajalo da jo popražim in potem do konca skuham? Prvič delam svinjsko meso,zato nimam pojma :))

Hvala za pomoč.

Kako to misliš popražiš in potem do konca skuhaš? Kaj pa bi rada naredila, da boš kuhala svinjino?

Dobro uro.

Kako kuhat? Za kaj točno? In kater del mesa?

A sem mal čudno napisala hehe.
Naredila bom svinjino v omaki s papriko…se pravi svinjsko stegno se mi zdi,kot file zgleda,sem narezala na kocke oz trakce,popražila čebulo,zdaj sem te trakce dala not,jih bom pač pustila malce na čebuli,potem malo zalila,dodala začimbe,na konce še malo smetane,da bo omaka. Ponavadi to delam s piščančjim mesom,danes pa pridejo gostje ki jejo samo svinjino. Za piščanca točno vem kdaj je dovolj…za svinjino…se mi sanja ne….

Nimam pojma, ker nikoli ne pripravljam svinjine, ampak če poskusiš, ne moreš zgrešit. 🙂

Po kake pol ure enostavno probaj pa če se ti zdi še”čvrsto” še malo poduši. Jaz bom danes delala isto.

1 uro

???
a se ti hecaš?
1 uro pečt kocke svinjine?
saj ne dela prepečenca, no!
Mislim, da bo 20 minut dovolj…

Ocvri na hitro, da je lepo hrustljavo zapečeno, potem nadaljuj z omako in ko bo ta gotova, bo tudi meso že ok. Torej nekje 15-20 min vse skupaj.

Prepečenca hahahahha ta me je pa nasmejala :)))))

Evo kuhala 40min in mislim da je ravno prava.

Hvala punce 🙂

???
a se ti hecaš?
1 uro pečt kocke svinjine?
saj ne dela prepečenca, no!
Mislim, da bo 20 minut dovolj…[/quote]

jaz nočem jest žvečilno,hočem,da se mi meso razpade ko ga dam v usta

Za to rabiš pa uležano meso, ne pa cmaranje v ponvi 😉

očitno yo ne veš da se meso kuha v omaki

Če si narezala na trakce, je pol ure dovolj. Stegno je malo trše, a pri narezanem mesu ne bo večje razlike.

saj je že povedala da je kuhala 40 minut
se pravi nekje vmes kot ste ve rekle…medi 1 uro in 20 minut

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close