Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Spomladanski zavitki

Spomladanski zavitki

Hallo vsem.

Mi lahko prosim, prosim kdo napiše kako naj doma naredim spomladanske zavitke.

Sem popolnoma zanič kuharica, sicer stara 18 let in za rojstni dan bi priredila zabavo na kitajsko tematiko, glede na to, da bom najbrž vpisala študij kitajščine.

Ampak, če mi napišete kak recept, bi vas prosila, da pišete tako bolj enostavno “kuhinja za telebane”.

Rada bi jih naredila sama in ne kupila v Lidlu.

Za ostalo hrano pa ne vem… riž najbrž znam skuhat, kakega piščanca v sojini omaki pa tudi.

Kako pa neredijo tisti “goreči” sladoled???

http://www.google.si/search?client=opera&rls=en&q=spomladanski+zavitki+recept&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest

mongolsko govedino lahko nardiš, sladko kislega piščanca, … tega je ogromno, uporabi gugl

Glede na to, da ne znaš čist nič kuhati, se ne lotevaj kitajske kuhinje, ampak raje naroči pri Kitajcih. Ti lepo prinesejo in imaš vse, kar hočeš. Ne bo prišlo nič ceneje, če boš sama packala, pa še za pojest ne bo in boš vrgla stran.

zvitke bi lahko sama naredila po moje, ni tako težko

ostalo je bolj problematično

Jaz sem pa stara kuharica in se upam podstopit vseh kuharskih izzivov, tudi kitajsko večkrat delamo doma. In trdim ravno nasprotno, vse tiste mesno zelenjavne rihte za k rižu boš lahko skup spacala, medtem, ko ti spomladanski zavitki, taki, kot so v boljših kitajskih restavracijah, zagotovo ne bodo uspeli. Tisto testo narediti dobro, je zame mišn imposibl.

Izvoli – http://okusno.je/recept/spomladanski-zavitki

Jaz sem pa stara kuharica in se upam podstopit vseh kuharskih izzivov, tudi kitajsko večkrat delamo doma. In trdim ravno nasprotno, vse tiste mesno zelenjavne rihte za k rižu boš lahko skup spacala, medtem, ko ti spomladanski zavitki, taki, kot so v boljših kitajskih restavracijah, zagotovo ne bodo uspeli. Tisto testo narediti dobro, je zame mišn imposibl.[/quote]

Stvar je v tem, da mora biti riževo testo, dobiš ga npr. v trgovini Kalček, pa je uspeh zagotovljen.

lp

Hvala, hvala, najlepša hvala.

Res bi se rada sama potrudila, imam še 2 tedna časa.

Spomladanski zvitki pa še kaj druga azijskega – kot ideja…

Jaz sem pa stara kuharica in se upam podstopit vseh kuharskih izzivov, tudi kitajsko večkrat delamo doma. In trdim ravno nasprotno, vse tiste mesno zelenjavne rihte za k rižu boš lahko skup spacala, medtem, ko ti spomladanski zavitki, taki, kot so v boljših kitajskih restavracijah, zagotovo ne bodo uspeli. Tisto testo narediti dobro, je zame mišn imposibl.[/quote]

Stvar je v tem, da mora biti riževo testo, dobiš ga npr. v trgovini Kalček, pa je uspeh zagotovljen.

lp[/quote]

Riževo testo dobiš tudi v Interšparu, vsaj lani so ga imeli, zdaj pa že dolgo nisem delala teh spring rolls-ov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close