Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika nova “tovarna” hitre hrane

nova “tovarna” hitre hrane

Sem slišala da se jutri odpre njam njam zadevica z ogromnimi hamburgerji, pa me zanima če mogoče kdo ve kakšne so kaj cene. ali so podobne ali dosti višje kot pri unem rumeno rdečem klovnu.

Hvala

Ja,sem brala včeraj na netu. Burger King. Sem jedla to pred leti v Londonu. Blajk na kvadrat.

Burger King je boljši od meka. pa tud dražji.

Midva z mojim sva se zastrupila s hrano od Burger Kinga v Berlinu. Že tako malo korstim take vrste hrano, zdaj grem še manj.

Jaz vedno jem FishMac-a in krompirček in v Burger Kingu je to dvoje obupnega okusa…Krompirček zelo masten, riba pa skuhana, bljeak…

NIKOLI ne jem v teh mastnih fastfoodih, mi ne morejo prodati te svinjarije.
Sploh ne vem kakšen okus ima ta hrana, vem pa kako izgleda. Fuuuj.

Vsak dan kuham doma, vedno je hrana sveža, nikoli pogreta….še mikrovalovka mi ne dela več, ker jo imam 3 leta(predolgo stoji neuporabljena in se je pokvarila))), uporabila sem jo le za tajanje potice, mislim da dvakrat v življenju pa imam 40 let.

Nekateri pa ne morejo brezhitre hrane, mikrovalovke….??

Tale Burger King je ena izmed bolj ogabnih zadev, tisti mastni prelivi se kar cedijo ven. Kupila samo enkrat v USA, probala in vrgla stran, ter bila raje lačna.
Ne vem, kaj za hudiča tole vlečejo k nam?
Jaz grem raje na kebab ali burek.

Ha, kakšni odgovori! Jaz ne maram Mc, pa hitre hrane zelo, ampak Burger King mi je pa zakon! Nikjer nimajo tako slastnega in hrustljavega vegiburgerja, v glavnem, jaz se zelo veselim! Očitno edina, vsaj ne bo treba čakat v vrsti:)

Pridna punčka, ti je odleglo?

Spet same “oh in slpoh” monovke. Vas bo treba ubit, da boste umrle.

PLOSK PLOSK !!

Finally je McDonalds v Sloveniji dobil konkurenco !!! In koneckoncev, BK (Burger King) ni tako splaba izbira, glede na razpoložljivost drugih verig fastfoodov po Evropi…

Sicer pa prenekateri Slovenci, ki nikoli ne preizkusijo pravega ameriškega fastfooda, sploh ne morejo ocenjevati po tistem evropejskem, ki dostikrat sploh ni niti približek….. Moj izbor št. 1 so še vedno ameriške verige, kot so: Wendy’s, Jack in a box, Steak’n Shake, Aplebees, pa seveda tudi Chili’s – ki je že bolj dinner burgerkarnica….. in pa seveda ORIGINALNI ameriski McDonald’s. Ko se vrneš v Slovenijo, potem vsaj 3 mesece ne poizkusiš slovenskega McDonaldsa, ker ni primerjave 😉 niti pri sendvičih, niti pri shake pijačah, niti pri krompirju…..

In v Sloveniji še vedno raje po povratku iz Amerike jem Horse burger, kot pa v Slovenski McDonalds, ki mi je neužiten, dokler se spet ne privadim 😉 no, ja BK now offers one option more 😉

Ja, v ZDA je fast food res nekaj povsem drugega. Se vidi po težavah, ki jih imajo zaradi takšnega prehranjevanja tam že otroci.

Pozabljaš, da so Američani narod, ki se že v štartu crklja, tolaži in rešuje večino problemov s hrano, ki je mnogokrat bolj sladka ( ogljikohidratasta od naše), mi pa raje vzamemo svoje pasje ljubljenčke in gremo na daaaaaaljše sprehode in se crkljamo na ta način ;))))))

A je bil kdo učeri na otvoritvi, res bi prosila da mi mal cene poveste ker me zanima primerjava z mc… a je bila ful gužva

Whopper, paradni konj Burger Kinga stane 3 €, več cen pa najdeš na ŽVPL-u, tule: Cena hrane v Burger Kingu[/url]!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close