Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kitajski rezanci

kitajski rezanci

rada bi skuhala kakšno kitajsko jed
imam kitajske rezance, dve rumeni papriki, eno rdečo, korenje, sojino omako, čebulo, zmrznene bučke, piščanca-prsa…kaj bi lahko naredila s tem, pa še kako se kuhajo rezanci…
plis help…je rekel fant, če dobim večerjo skupi, da mi da sto e–sam more bit dober

Popeči meso,narezano na koščke in potem zraven daj na kocke narezano zelenjavo,prepraži. Na koncu polij z sojino omako/oz vsak sam po želji in okusu. Rezance skuhaj posebej (navodila na embalaži). Premešaj in pokasiraj 100 eur 😉

Meni je poleg zgoraj naštetega (piščanec+zelenjava+sojina) ful dobro, če je zraven še umešano jajce. Na eno stran ponve daš že popečeno meso z zelenjavo in rezanci, na drugo umešano jajca, da zakrkne. Nato zmešaš skupaj. Mnjamiiiii …

Vse popraži tako kot so ti rekle in na koncu zalij z vodo, da dobiš količino za omako. Potem pa daj v lonček 4-5 žlic sojine omake, 1 malo žličko sladkorja in 1 žlico in pol škroba, zmešaj in zlij na pišanca z zelenjavo. Nekje 10 minut naj ti vre na malem ognju toliko, da ti omaka začne gelirat.

Punce, naredila tako, kot ste rekle in dobila 100e
danes ga peljem za ta denar na večerjo…v kitajsko restavracijo, da bo povedal
kdo boljš pripravi rezance..jaz ali oni…itak jaz…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close