telečja krača – kje kupiti in katero
za božič imam vedno telečjo kračo, ki pa jo vedno jemljem pri istem mesarju, sedaj pa sem po spletu okoliščin včeraj zvečer izvedela, da jo tam ne bom dobila, ker so jih dobili premalo
ali kdo ve kje bi jo lahko še dobila (iščem pa tazadnjo, ker tasprednja menda ni tolk dobra)
aja, pa še nekaj: a je tazadnja krača res toliko boljša od tasprednje? in zakaj?
sama krače niti ne obožujem, ker jem meso bolj za vzorec, mož jo pa obožuje, zato bom mnenja in nasveta vesela,
hvala in lep dan še naprej
In za kateri kraj sprašuješ?
Ali si se pripravljena voziti po vsej Sloveniji?
Verjetno je sicer Ljubljana v igri?
Mi kupujemo pri Gregorcu v Murgle centru. Telefoniraš, rezerviraš in prideš iskat.
za verjetno Lj: sem klicala na priporočeno tel, pa jih letos žal ne bodo več imeli, bom pa šla ob priliki do njih in preizkusila ponudbo, hvala
za koliko pa stane ena krača: vedno sem kupovala tazadnjo telečjo kračo, ki ima ponavadi dobra 2 kg in je dovolj za 4osebe (čeprav imam zraven še mal pljučne pečenke pa par zrezkov, pa št. jedcev je včasih malo več 🙂 zdej bom pa kupila kr sprednjo, ima občutno manj mesa ampak za enega mojega jedca letošnjo božično večerjo bo vrh glave, cena pa je cca 5€ za kg
Forum je zaprt za komentiranje.