Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika napenjanje in vetrovi

napenjanje in vetrovi

Dober dan.

Že nekaj časa imam težave z napenjanjem (od poletja), pojavlja se skoraj po vskai stvari, ob tem pa se pojavljajo tudi vetrovi. Stara sem 21 let, drugače zdrava, opažam pa, da mi predvsem težave povzročijo surove stvari (hruške, brokoli, cvetača, citrusi, grozdje ipd.). Zato sem sadje zreducirala tako, da uživam le še banane, jabolke in kaki. Napenjanje se še vedno pojavlja, kar me že pošteno moti. Poskusila sem že s sab simpleks-om, kapsulami iz zelišč, janeževim in zeliščnim čajem ter probiotiki, pa ni bilo blaznega efekta. Ali mi lahko kaj svetujete.

napiši malo več o sebi, koliko si visoka in koliko kg imaš…kakšno hrano sicer uživaš….npr. napiši kaj vse si zaužila včeraj (ampak čisto vse)

visoka sem 160, tehtam 48
pojedla: polnozrnati kosmiči, bela kava, jabolko, zrezek in riž, solata, kaki, jogurt, banana, mandarine, koruzni žganci z jogurtom, čokolada

lahko da imaš zelo razbohoteno CANDIDO.vetujem, da narediš eno kuro z uživanjem sode bikarbone.Soda je zelo alkalna in pobije vse kvasovke, med njimi tudi candido in tudi pozitivne bakterije.
Najprej pa zjutraj na tešče naredi test, če je res candida.Še predno si izpereš usta v ustih naberi kar največ sline in jo spusti v kozarec, ki je napolnjen do polovice z vodo.Čez kakšnih 20 minut poglej kje je ta slina.Če še plava na vrhu, nimaš candide, če pa se je potopla in se proti dnu vlečejo tanke nitke, potem jo imaš.No če jo imaš, to tukaj napiši in ti dam navodila kako jo odpraviš s soda bikarbono.

Tudi sama imam enake probleme.Včeraj sem poskusila narediti test kot ste napisala..pa točno to se je zgodilo.Slina se je vlekla s tankimi nitkami na dno kozarca.
elo rada bi vedela,kako se tega znebim s sodo bikarbono.
Gospa merklova..mi lahko pomagate?

moj meil:
merklova.ostra@yahoo.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close