ljubezen skozi želodec
Ne vem če bom znala lepo povedat kaj si mislim o njiju, vendar sta mi zelo cool, zračita tisto pravo energijo ljubezni, bližine, spoštovanja drug drugega, enakosti, in srčno upam, da jo publika ujame…
Tudi če bi imela oddajo o štrikanju, pleskanju, pisanju knjig, bi bilo enako.
Všeč sta mi, ker sta tako odprta, ker sta tudi sicer uspešna in nista zato vzvišena….
TV bolj malo gledam, a ko ju vidim oddajo z veseljem pogledam, tako kot tudi z veseljem zaidem v njihovo knjigarno, ali preberem kak njihov zapis, kolumno….
Če pa kej ne, je pa to. Spoštovanja drug do drugega?? Se jasno vidi, da jo on vedno nekaj drka v glavo, včasih celo rahlo ponižuje in vedno nekaj prca. Pa smo tudi že brali, da jo je pretepel ravno na poročno noč….tko da bi kar rekla, da je res, glede na odnos se vidi, da je on tisti, ki ima glavno besedo, ona se pa samo hihlja tam kot ena lutka.
Antipatična do konca sta oba.
Če pa kej ne, je pa to. Spoštovanja drug do drugega?? Se jasno vidi, da jo on vedno nekaj drka v glavo, včasih celo rahlo ponižuje in vedno nekaj prca. Pa smo tudi že brali, da jo je pretepel ravno na poročno noč….tko da bi kar rekla, da je res, glede na odnos se vidi, da je on tisti, ki ima glavno besedo, ona se pa samo hihlja tam kot ena lutka.
Antipatična do konca sta oba.[/quote]
Meni se zdi, da je to za hec oz. zaradi dramatičnosti. Meni sta simpatična.
sestavine, sirni namaz, en paket lososa in eno veliko žličko k.smetane, sol in nato dodajaš še sestavine po svojih željah – kapre, fileje, inčune, poper, rdeča paprika, kumarice ……pred tem pa spečeš tiste posodice iz listnatega testa…
men je od tehle kuharskih oddaj zakon nigela, tako seksi oddaja, kot jo zna pa ona pripraviti, se skrije vsaka druga, z veseljem jo gledam, ne le jaz, še moj mož, ki je picajzl kar se tega tiče…
tale dva valenovak sta pa nekaj vmes, včasih mi gresta na živce, včasih sta luštna…ampak res ne vem, zakaj graja, sitnoba, če vam nekaj ni všeč…samo fofšija vas je, itak se to ve!!!
Forum je zaprt za komentiranje.