Kaj pa danes kuhate?
mmm, njamsi, kako pa narediš te zvitke?[/quote]
🙂 joj, ne bom te ravno razveselila z odgovorom – kupila sem jih v trgovini – že narejene:) – včasih tud to prav pride, a ne?
Drugače pa, kadar jih delam doma, jih ne delam s šunko, ampak puranje zrezke malo posolim, namažem z mešanico pražene čebule, pancete, gor potresem nariban sir, zvijem in spečem na čebuli in korenčku.
mmm, njamsi, kako pa narediš te zvitke?[/quote]
🙂 joj, ne bom te ravno razveselila z odgovorom – kupila sem jih v trgovini – že narejene:) – včasih tud to prav pride, a ne?
Drugače pa, kadar jih delam doma, jih ne delam s šunko, ampak puranje zrezke malo posolim, namažem z mešanico pražene čebule, pancete, gor potresem nariban sir, zvijem in spečem na čebuli in korenčku.[/quote]
ti, ti, ti 🙂 kaj češ, mi pa namesto škafa solate pojemo samo malo skledo, pa tudi še vedno dihamo 😉
hvala ti!
Drugače pa, kadar jih delam doma, jih ne delam s šunko, ampak puranje zrezke malo posolim, namažem z mešanico pražene čebule, pancete, gor potresem nariban sir, zvijem in spečem na čebuli in korenčku.[/quote]
ti, ti, ti 🙂 kaj češ, mi pa namesto škafa solate pojemo samo malo skledo, pa tudi še vedno dihamo 😉
hvala ti![/quote]
Malenkost:)
Sva čisto nepopolni, a ne? Lp.
Ojej, kako smo si različni, predhodnica je že 2x kuhala in malicala, jaz sem pa ravnokar prvič zaužila malo sadja in jogurta….
Tudi sicer med vikendi jem tako kot med tednom, torej prvi in ponavadi edini kuhani obrok med 17 in 18 uro. Danes verjetno tudi tega ne bom, ker je hči pri očetu, jaz pa si bom pripravila kako bogato solato in to je to….
Forum je zaprt za komentiranje.