Kaj bomo kuhali?
Med tednom sploh ne kuhamo pri nas. Sin ima tako ali tako 4 obroke v šoli, jaz pa si tu pa tam spečem kakšen file ali pa jem zunaj. Kako vam znese še kuharija med tednom?
Čez vikend pa bova jedla špinačo in pire krompir, v nedeljo pa testenine z drobtinami, solato ter košček mrežne pečenke 🙂 Pekla bova tudi piškotke in jabolčno pito 🙂
Jaz bom zelo odkrita. Mi radi jemo kuhano domačo in zdravo hrano, ampak, če sva oba v službo + oba se vozima, potem prideva domov prepozno in preveč utrujena, da bi skuhala npr. zrezke, pire, juhco, solato, …
Zato kuhamo, tisto kar je fertik v 30 minutah:
-repe, pire, kdaj še hrenovka
-praženo kislo zelje, ajdovi žganci z ocvirki, kdaj tudi pečenice poleg
-testenine in rižote na n načinov (ampan nikoli iz kupljenjih omak, to naredimo sami) in skleda solate
-zamrznjeni štruklji/palačinke in zelenjavna juha
ali
nam 1x tedensko skuha tašča (zrezke v omaki, segedin, golaž, čufte,..) in pa naredimo poleg prilogo in solato
ali
vzamemo kaj iz skrinje (tašča večina skuha za 2x in potem al jemo še drugi dan ina damo za 1x skrinjo ali pa za vikend samam skuham za 2x, da dan v skrinjo za tiste dni, ko ni časa kuhat)
Če pa katera ali kateri pride iz službe in je po tem še sposoben kuhat zrezke, pečenke, golaže inp. potem pa ala mu vera :))))))))))
Forum je zaprt za komentiranje.