Najdi forum

kura za juho

zaradi alergije ne jem goveje juhe…zdaj pa že en čas sprašujem, če kdo prodaja domače kure za juhico, in nič, vsi samo piščete…spomnila sem se na lj tržnico, mogoče kdo ve, če jih tam prodajajo. Ali pa če veste za koga bi bila zelo vesela za kontakt.

Zapelji se v kako vas pa jo suni.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

pa če majo povsod samo piščete…kjerkoli sprašujem po vaseh sami pišeti

Jaz pa po vseh vaseh vidim kure, povsod nekaj kokodaka in šari po zemlji.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

kure za juho so imeli nekaj časa pri Perutnini Ptuj, štacuna v stari ljubljanai, tik ob Cojzovi cesti. Ampka so šle 1, 2, 3….takoj prodane.

Poskusi malo tam povprašat.

So pa res kure, ne piščanci, ker župa je super, meso pa potem pride dosti bolj trdo in suho.

Poglej na LJ pokriti tržnici, tam jih jaz kupujem.

sej zato ker je meso potem neuporabno majo povsod samo piščete…

bom šla pogledat na tržnico.

hvala

Na Celovški v PP jih imajo. Pa na pokriti tržnici v BTC, pa v Kosezah (tudi peteline občasno, pa še poceni so zelo).

Kkao pa skuhate kurjo juhico? Kaj vse daste noter,koliko casa se kuha? A tudi 3 ure?

Po kolk pa so kure?

V mesariji na bežigrajski tržnici!

Dobre domače kure majo v ljubljanski pokriti tržnici in v BTC pokriti tržnici – je isti proizvajalec, ma se ne spomnim, kako se imenuje. Tudi meni je pomembno, da je domače in dobro , še posebej za mojo hčerko (ima 10 mesecev). Juha pride mmmm fina. Pa piščance imajo tudi dobre! Nimajo tistega papirnatega okusa kot iz supermarketov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close