Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika surova pizza v hladilniku čez noč – počaka?

surova pizza v hladilniku čez noč – počaka?

Pizzo imam pripravljeno do te mere, da jo dam samo še v pečico. Zdaj pa me kliče mož in mi pove, da je sodelavec v službo prinesel večerjo… in valda ne bo lačen ko pride domov.
Zdaj pa razmišljam, da bi jo dala v hladilnik in spekla jutri. Bi to šlo? Teso sem naredila sama, nadev pa so salame gobe in sir. Najbolj me skrbi testo…

Najbolj bi te moral skrbeti gobe.
Jaz bi pizo vseeno spekla, potem pa jo lahko jutri pogreješ.
Ali pa jo zamrzni in vržeš v pečico jutri, pojutrijšnjem, čez en teden….

Sreveda bo zdržala do jutri,jaz to večkrat prakticiram.Otrokom pripravim dan prej in jo samo še spečejo.Pa dober tek.

Ma speci jo takoj in pogrej jutri v mikrovalki. Testo se čez noč pod oblogo skvari – preverjeno.
Kje pa si doma? Pridem takoj ta moment (Ljubljana)!

BREZ PROBLEMA JO LAHKO PUSTIŠ V HLADILNIKU,JUTRI PA AMO V PEČICO Z NJO.

ups.črke

Kaj te briga pizza, mene bi bolj skrbela tale večerja, ki jo je prinesel sodelavec v službo. Si ziher da ni v kakšni oštarijci s sodelavko?

Preverjeno počaka, tud več kot eno noč. Je pa dobr prebavni trakt preventivno mal razkužit.

Tudi meni je ta večerja, ki jo je sodelavec prinesel v službo, malo za lase privlečena. Se mi zdi, da je pri eni drugi bejbiki doma in mu bo ona skuhala večerjico. Če je prvotno nameraval priti dpmov na piso, zdaj ga pa ne bo, je stvar meni jasna kot pomladni dan…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close