Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Dobri kupljeni čevapčiči

Dobri kupljeni čevapčiči

Kateri od že narejenih so dobri?

*************************************************** Imagine all the people living life in peace ...

Še nikol kupila dobrih, zato zmeraj delamo maso sami.

nasprotno, vedno kupili dobre, tko da so bili pikniki popolni

Vedno kupimo Sparove. Ravno pravi začinjeni in sočni so. Izdelujejo jih pa nekje na celjskem, če se ne motim.

Meni so najbolj všeč ob blagovne znamke Ave.

Meni je bila najboljša ena serija Šparovih čevapčičev od Panvite (se mi zdi), noro dobri so bli! Ampak potem in prej pa nikoli več, pač običajni. Izgleda, da so za tisto serijo imeli nekega drugega mesarja, ker so res bli fenomenalni!
Tako, da drugače kupujemo čevapčiče od TMI Košaki, ki so najboljši od vseh. Seveda pa to še vedno ni popolnoma to, ker pač ni ovčjega notri, al kaj jaz vem, kaj je tista posebnost, ki dela čevapčiče južno od nas tako zelo dobre. Aja, to še, čevapčiče od Košakov prodajajo tudi v mariborskem Leclercu kot svojo blag.znamko. So enmal ceneje in še vedno enako njami 🙂

Ave.

Meni nobeni narejeni niso dobri, ker imajo za moj okus premalo začimb in preveč soli.

V Vodicah pri mesarju – vrhunski.

mi pa čevapčiče zmeraj kupujemo v mercatorju – menda se jim reče banjaluški. Fantastični so.

Najboljši so AVE iz 100% govejega mesa. Nikoli se mi po njih ne spahuje, po vseh drugih pa se mi. Res so dobri, se splača probati.

lp

Smo že vse sorte sprobali, pa so domači še vedno najboljši.

Smo jih ravno ta vikend jedli.

Pol kile mešanega mletega mesa, pol čebule, 3 stroki česna, svež peteršilj, majaron, 1 jajce, malo drobtin, sol in poper. Zmešaš, pustiš počivat 1 uro, oblikuješ in spečeš. Ni boljših.

Reče se jim pa Sarajevski. Odlični. Nam pa so všeč tudi tisti goveji od Arvaja.

Tudi mi kupujemo Šparove in so super.

https://www.facebook.com/actio.si

kupujem zamrznjene pri lidlu… meni so v redu, tudi otroka jih imata rada.

Se strinjam! Drugače pa jih veliko raje sama pripravim, ker lahko začinim po svojem okusu…

Jaz sem pa čisto heretična in imam najraje puranje čevapčiče 🙂

Puranji so odlični, se strinjam!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close