Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika natural wealth

natural wealth

Zanimajo me prehranska dopolnila tega ameriškega proizvajalca. Koliko so kvalitetna, varna, testirana, koliko so naravna itd.

A je možno kje dobiti kakšne primerjave med različnimi znamkami prehranskih dopolnil, ki so dostopna v SLO? Tako, da se potrošniki lažje odločamo, katere izbrati, saj sem slišala, da se ponekod raztopi le okoli 15 % aktivne substance, drugod zaradi prisotnosti še nekaterih drugih sestavin, na katere se aktivna učinkovina veže, pa se raztaplja tudi preko 95%. Tega ‘navadni smrtniki’ ne vemo, nimamo toliko znanja, zato sprašujem vas, ki to zagotovo bolje poznate.

Najlepša hvala za odgovor.

Pozdravljeni!

Vsi pripravki Natural Wealth so prehranska dopolnila, kar pomeni, da pred prihodom na tržišče niso šli skozi številna stroga preizkušanja in analize, s katerimi proizvajalec dokaže njihovo kakovost, varnost in učinkovitost, kot mora storiti, če hoče pridobiti dovoljenje za promet z zdravilom. Registracija prehranskega dopolnila je tako povezana tudi z veliko manjšimi stroški. Seveda ne morem kar trditi, da prehranska dopolnila zato niso kakovostna, je pa žal res, da marsikatero prehransko dopolnilo z vidika varnosti, kakovosti ali učinkovitosti ne sodi na prodajne police!

Kolikor mi je znano, veljajo pripravki, za katere me sprašujete, v splošnem za dobre in so med ljudmi kar priljubljeni. Kam bi se lahko obrnili za opise oziroma primerjavo različnih pripravkov, vam ne znam odgovoriti. Če imate glede tega kakšno konkretno vprašanje oziroma če vas zanima primerjava med konkretnimi izdelki, pa mi lahko sporočite in bom pogledala sestavo ter vam povedala svoje mnenje.

Z odgovorom vam sicer nisem veliko pomagala, upam pa, da ste dobili vtis o pomenu in razliki med zdravili in prehranskimi dopolnili in s tem povezano kakovostjo pripravkov.

Lep pozdrav!

Nina Kočevar Glavač

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close