Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Torta-Perla NG

Torta-Perla NG

Ker vidim nižje ravno govora o kupljenih tortah, me zanima ali mi zna kdo povedati kakšne so naročene torte v Perli v Novi Gorici? Na tem koncu ne poznam dobre slaščičarne, možnosti, da jo spečem sama pa trenutno nimam. Pri Brumatu so mi preveč mastne, prav tako od Mlinotesta, zato sem pomislila na Perlo. Sladoled vem, da je tam dober. Kaj pa torte? Hvala za vsak namig:)

Mislim, da v perlo vozi slaščice Brumat… Vsaj včasih so oni delali vse slaščice za perlo

V perli delajo torte sami. Pred tednom smo jo kupili, … je bila dobra, vsi so jo pohvalili. Prijateljica pa kupuje torte pri Potički, ki je blizu stadiona in so tudi dobre.

Vse slaščice v Perli delajo sami. Imajo dovolj slaščičarjev zaposlenih, ti povem iz prve roke dela žlahta tam.

Mi zmeraj naročimo torto pri njih in mi je zelo dobra. Sem jo pa tudi že od potičke jedla in je tudi bila dobra.

O hvala za nasvete. Zdaj bom pa še malo zahtevnejša in prosila, da poveste kateri okus vam je najbolj všeč. Težko se bom namreč odločila med vsemi, ki jih ponujajo. Vleče me k nougatu? Samo čokoladne nebi, vanili tudi ne, pri sadni je tako, da ne veš če je vsakemu všeč. No mogoče stracatella? Kakršenkoli namig bo dobrodošel:)

Mene pa pri tortah iz Perle moti to, da imajo npr. sadne ogromne smetane, sadja pa skoraj ne moreš zaslediti 🙁

Pri Perlinih naročenih tortah je najbrž odvisno tudi od tega, kateri slaščičar jo dela. Jedla sem namreč odlično sadno torto – lahka krema z veliko sadja, žal pa tudi tako, kot jo opisuje Titi* – sama smetana, v kateri komaj najdeš kakšen košček sadja.

Dobre torte imajo tudi v trgovini JEŽEK na Gregorčičevi ulici. Sadna je zelo dobra.
Delajo pa jih v Lokavcu-in jih vozijo v Gorico.

In v Potički so tudi zelo dobre….imajo tudi z okusom stračatela.

lp

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Meni sta najboljša okusa Perla in pa Princes. Sta kremna sadne mi ne sedejo.

Mi smo tudi že naročili torto v Perli, pa tisto o smetani ne bo čisto držalo. Mene so vprašali točno kakšno bi radi imeli in v takem primeru pač poveš, da nočeš preveč smetane, ali pa bolj vlažen biskvit, itd….

Bila pa je njami.

Kaj pa sliko oz otroški motiv, v mislih imam Vlakca Tomaža, ti naredijo v Perli?

Kakšne so pa cene?

Hvala, LP

oLA mene zanima ali delajo tudi otroške torte z otroškimi motivi

Mi smo jo lani naročili za sinov rojstni dan, straciatello, gor je bil pa medvedek Pu. Tam imaš na voljo katalog izbereš sličico in poveš koliko kilogramsko bi rad. Ne spomnim se pa več cene.

če že govoriste o Perli vam sporočam da meni na mojo poroko so POZABILI DOSTAVITI MOJO POROČNO TORTO ZATO JAZ NE KOMENTIRAM

Jaz v Perli ne bom več naročila, ker so me že 2x osmešili pred gosti. Sadna ni imela nič sadja, samo smetano. Tudi slikic ne narišejo po želji…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close