Za Babi – Van Houten
Babi,
v enem prejšnjih postov sem brala, da uporabljate Van Houten kakao/čokolado. Zanima me, kje kupujete Van Houten kakao? Najbrž v Italiji, ker ga pri nas že kar nekaj let ni mogoče kupiti?
Me pa zanima čisto tako – ker vem, da ste Primorka in ker očitno nekje kupujete to znamko kakava, ali bi ga bili pripravljeni kupiti (če ga kupujete kje v vaši bližini) in poslati tudi kam v notranjost Slovenije (denar bi vam poslala vnaprej po poštni nakaznici)? Ali pa morda prinesti na naslednje srečanje? (Na prvem srečanju me ni bilo, pa se žal ne poznava).
Van Houten kakao mi je namreč edini zares dober kakao, pa bolj malokrat zaidem v Italijo… Včasih sem si ga kupovala v Franciji, pa zadnje leto tudi tja nisem šla nič.
Hvala za odgovor in lep pozdrav.
Če ste za, vam bom pustila svoj e-mail naslov.
Hej,Sasona!
Glej,ker veckrat potujem,ga ponavadi prinesem z letalisca.Hvala,ker si popravila ime.Se mi ni dalo v kuhinjo ponj.
Je pa res to prvovrsten izdelek.Kakav kot napitek je zame iz tega grenkega prahu zakon.Tudi za peciva ga redno uporabljam,se zlasti za doma narejeni tiramisu.Vem za trgovino v Trstu,kjer ga imajo.
Ce zelis,ti ga bom prav gotovo prinesla na srecanje ali kako prej poslala.
Lahko mi pustis e mail naslov in se bova domenili.Bi bila dva 250gr zavitka dovolj? Cene na zalost ne vem. Lep pozdrav Babi
Pozdravčke!
UUUU, jz bi tudi meu tale kakav… a se še kej da zmenit? Res to je edini dober kakav, drgač sem jih probal kar velik teh kar se jih dobi v SLO, sam Houten sem pil samo enkrat in je res božanski, res dobra aroma 🙂
Res vljudno prosim tistega, ki ga lahk kak nabavi, da mi pošlje magar mail, pa smo tam v kontaktu… sem drgač iz Ljubljane… občasno v Sežani, sem slišal sicer da se ga da dobit v Trstu, sam mi ni za it tja dol…
Lp,
Martin
Aja, mail:
tinetot@gmail.com
lp
Forum je zaprt za komentiranje.