Najdi forum

malinov kis

kupila sem malinov kis in z njim začinila solatko, bilo je odlično, sedaj pa me zanima, kje ga še lahko uporabljam, prosim za ideje

hvala vsem in lep 🙂

Hej!

Vidim, da se vedno ni odgovora…pa tezko gledam tisto 0 🙂

Prvic slisim za malinov kis; tudi videla ga se nisem. Poznam vinski, jabolcni, kis iz peck grozdja, balzamicni…potem se moja znanost neha.

Predpostavljam, da ga lahko uporabljas kot vsak drug kis.

Lp

hvača babi
res je uporabljam ga pri solatah, ima poseben okus, do sedaj sem prakticirala balzamičnega, sedaj pa sem za spremembo kupila tega, 1x sem na tv videla v eni kuharski oddaji, da je pri pripravi neke hrane uporabil kuhar prav tak kis, na žalost pa sem pozabila pri kateri, saj sem ta kis kar dolgo iskala
lep dan želim, sploh danes ko sije sonček : )

Hej:)

Mogoce bomo pa se kdaj zvedeli, prav namensko, kam ga je priporocljivo dati…zaradi specificnega okusa. Rada zbiram posebne kise, pa tudi sama jih z marsicem oplemenitim…Pa se komu za darilce poklonim:)

Mi lahako izdas ali je v prodaji tudi v trgovinah( znamka), ali si ga dobila na kaksni kmetiji.
Si pogledala, ce ni na etiketi tudi kak namig, kam najbolj prija?

Lep pozdrav Babi

Dobro jutro!
Nekaj o malinovem kisu pobrano z neta. Tudi receptov je v anglescini veliko.
LP

MALINOV KIS
Malinov kis morate poizkusiti že zaradi njegovega eksotičnega izgleda. Kot namig naj vam svetujemo, da se izvrstno poda radiču in jedem iz lososa.

Our raspberry vinegar is made with the finest Oregon raspberries. No syrups — **** whole fruit. This vinegar is used to make a classic French vinaigrette. Great for salads and for marinades.

The intense and robust flavour of our Raspberry Vinegar is an excellent addition to countless dishes. It’s outstanding on salads or as a marinade for poultry, game and beef.

‘Dungeness Gold Raspberry Vinegar’ is a mild vinegar that is excellent when used as a salad dressing, garnishment on steamed vegtables, or when combined with oil, a great meat marinade.

----------------------------------------------- http://sonce-rumeno.moj-album.com/

Hej, Sonce!

Hvala, le dobiti ga se moram:)))
Lep soncen vikend. Pri nas je soncek z burjoooo! Babi

hej,

kje pa bi se dalo dobiti malinov kis?

Občasno ga imajo v Hoferju.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close