Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Rada bi znala narest tako grmado, kot jo jem v kavarni Lunca na Bregu ob Savi!

Rada bi znala narest tako grmado, kot jo jem v kavarni Lunca na Bregu ob Savi!

Nikakor se je ne morem najest, tako je dobra. Je pa en mal drugač narejena, kot poznam tisto ta pravo Blejsko grmado. Nikjer ne opazim vanilijeve kreme. Namesto nje je ena čokoladna. Predvidevam, če bi jih vprašala kako je narejena, da ne bi povedali. Ne vem no. Al mi kdo lahko pomaga? Bom najbolj srečen človek pod soncem :-)))))
Hvala že v naprej!!!

a si pozabla cifro dopisat? no, oglasi se še kaj.

ona sprašuje če ve kdo kako se dela ta krema, ki se v zgoraj imenovani gostili razlikuje od kreme pri isti sladici drugih gostiln.

kje je zdej tle reklama?

ni je

žal ti jaz ne morem pomagat

Jaz bi pa vprašala, nimaš kaj izgubit. V šali razloži, da ne boš zato nič manjkrat prišla na njihovo grmado.

Majhna možnost, da ti bodo povedali, ampak, če ne vprašaš, pa sigurno ne boš izvedela.

Pa raje poskusi pri natakarju kot pri natakarici. 🙂

povej da te zanima sestava, ker imaš močno alergijo in še ugotavljaš, na kaj bi lahko bila

Mene pa zanima, kje v Bregu ob Savi je ta kavarna. Jaz poznam samo tisto ribiško kočo, ki je menda zaprta…

Hvala vsem tudi tistim z duhovitimi odgovori.
tmd, če se pelješ iz Kranja proti Lj je na desni strani malo prej preden se začne gozd. Ne moreš zgrešit, je kar gužva zunaj in še fajn igrala imajo za otroke.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close