Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Katera gostilna pri Predosljah?

Katera gostilna pri Predosljah?

A veste za kakšno gostilno z dobro hrano v okolici Predoselj (pri Kranju)?

Tam imamo krst in bomo šli kaj pojest, teh krajev pa ne poznamo.

Hvala!

Zala, Krištof.

V sosednji Kokrici sta Brunarica, kjer je zelo ugodno in dobro ter gostilna Dežman.

Villa Bela in Bizjak na Beli (4 km iz Predoselj) – ti dve nista zelo poceni, vendar tudi nič posebnega (ali pa sem jaz tam jedla v njihovih slabih dnevih, ker občasno jih kdo tudi pohvali).
Poceni, a s svežo in čisto okusno povprečno gostilniško hrano sta gostilni Logar v Hotemažah (5 km iz Predoselj) in Brunarica Štern na Kokrici (3km iz Predoselj). Tja gremo, ko se hočemo najesti obilno za manj denarja.
Krištof, ki je v Predosljah, se gre malo drugačno gostinstvo, kot je na Gorenjskem sicer običajno in cene so temu primerne. V Zali pa še nisem jedla.
Zadnje čase hvalijo bolj na novo odprto okrepčevalnico Pr Drinovc v Dvorjah pri Cerkljah, samo to je že kar 10 km od Predoselj:)
Mogoče napiši, kakšne okuse imate, pa bomo lahko še kaj svetovali.

Meni je všeč Krištof v Predosljah. Imajo zanimive kombinacije okusov (ribe, za vegetarijance..), je mir in občutek domačnosti. Ne vem pa, če so še tako dobri kot pol leta nazaj 🙂

Ja, Krištof je odličen ampak odlične so tudi cene. Tko da če ne misliš zapravit pol premoženja za hrano ti ne priporočam.

Zala ima (no, nekaj časa že nisem bila tam) sicer dobro hrano. So se mi pa zamerili, ko sem v časopisu brala oceno njihove ponudbe. Takrat so ponujali neke zrezke divjega prašica. Uni k so testirali so seveda vzeli vzorec in glej ga zlomka, je bil čist navadni domači pujsek.

Brunarica in Lakner na Korici je ok. Tudi Dežman soliden.

Na Kokrici sem mislila seveda.

Dobra hrana in normalne cene so res v Brunarici ali pri Dežmanu na Kokrici ali v gostilni Logar v Hotemažah. Zalo absolutno odsvetujem. Smo bili zadnjič na kosilu in čakali pol ure na pijačo, eno uro na juho in več kot dve uri na glavno jed. Postrežba je katastrofalna, ena študentka, ki pojma nima o strežbi. Lastnik je rekel, da smo si sami krivi, ker smo naročali ala carte in ne kosila. Me je videl zadnjič.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close