Najdi forum

tuperware

Pozdravljene,
ta teden ima tupperware posebno ponudbo, ki se meni zdi zelo ok, predvsem same prektične zadeve. Če kakšno zanima me lahko kontaktira na mail pa ji pošljem po e-pošti.Prevzem:Kranj ali Ljubljana

a ta zadeva še deluje? Naša mami je par let nazaj nehala s tem, je delala 6 let….predstavništvo je blo v lj, šefica pa Barbara…pol se je pa zadeva končala, Barbara je šla…kje je pa zdej predstavništvo na Gorenjskem in kdo je šef?

Ja še deluje. predstavništvo, ki sta ga vodila barbara in emil-no, ni ga več. sem pa tud jaz delala že takrat in men je bla Barbara res opk, predvsem njena energija, karizma,…Na Gorenjskem je predstavništvo v cerkljah, šefica je pa Marta (tudi že ene 15-20let pri TW-ju)

aja, marta Biseri….ja, emila že dolgo ni več pri tupperwaru, je v tujini se mi zdi…Barbara je pol kr s Sebastjanom naštimala family…..mogoče so pa mlajši tok boljši:) S čim se pa ona zdej ukvarja?

Kaj pa Rožca pa te stare predstavnice (Jana, Neli…pa sej jih je blo kr neki) a še delajo? V kateri skupini si pa bla ti takrat? Maš zdej svojo skupino? Kako se zdej te posode kej prodajajo, gredo dobro v promet? Mami je včasih full dobr prodala, je mela pa tud predstavitve k niti ene posode niso kupil….

Naša mami je bla najprej pod Alenko, pol je mela svojo skupino in ko ji je skupina razpadla, ker punce niso delale, je pa bla v Barbarini skupini….

Slavček živjo :),
jaz sem bla v Martini skupini, nikol nisem mela svoje, ker sem delala za užitek.Sedaj še vedno sodelujem z Marto, predvsem takrat ko je kakšna dobra ponudba pa rekordni tedni itd.Zdej mam družino in predstavitve nebi ble možne, mi je pa še vedno všeč. Glede barbare vem, da ma zdej neke hudo drage kremice, pa nek čas je mela trgovino s fancy oblačili v spodnji etaži emporiuma, če jo ma še pa ne vem.Ja Rožca še vedno vstraja, pa Jana itd.No tko kot Marta, to so res punce k se mi zdi da je tw njihova druga družina.

Kot sklepam nisi več predstavnica, koliko časa si delala tupperware? Rožca je legenda ja…kaj pa Majda iz Kranja, k je bla pr Lončkih…ona pomoje tud še dela…

In ko imaš predstavitev ti jo pride Marta narest?

Koliko let si prodajala Tupperware?

Ne, nisem več predstavnica, sem pa delala nekaj več kot 5 let. Ker sem imela ogromno strank nisem nikol zgubila stika s tw, ker sem vedno potem naročala za svoje stare stranke Marti in pa še eni prijateljici ki je ravn tako še delala.
Predstavitev ne delam več, mi to enostavno ni zanimivo(čeprav sem sicer na parih bla, ki jih je Marta delala mojim prijateljicam, pa so njene predstavitve še vedno aktualne), še vedno imam pa dve aktivni predstavnici, ki mi pošiljata novosti in posebne ponudbe.Seveda kljub delu, me še vedno premami, da kaj nujno potrebujem 🙂 pa saj veš koliko posode maš če delaš.
Ravno trenutna ponudba je ena izmed takšnih, ki se mi zdi res zanimiva (set ovali-cenejši kar 35%, chees smart, silikonski model muffini, vrč za mešanje-ki gre sicer iz prodaje in pa set posod junior) in ker večkrat berem tudi ta forum sem objavila tud tukaj. Sem pri tokratni ponudbi “izkoristila” elektronske medije, nič ne stane, pa ogromno pozitivnih odzivov na ponudbo sem prejela- No to je mogoče ideja za predstavnice, ki so še aktivne. Punce so navdušene nad prejemom ponudbe, ni posiljevanje, odziv je pa lahko velikanski glede nato, koliko ciljne publike doseže.

pozdravljam to idejo in mogoče ne bi bilo slabo, da organiziraš predstavitev pri sebi doma, povabiš člane tega foruma?

No,mene pa zanima naslednje. Imam posodo za kruh-tisto s pokrovom na “pantea”,in se mi je eden odlomil. Se to menja ali je reklamacija nična?

Theodora pozdrav,
Ne vem sicer katero posodo imaš za kruh oz. kaj je to pantea? pri klasičnih posodah se namreč nima kaj odlomit, če imaš pa multibox, tam je bil pa pokrov gibljiv.Vprašanje je zakaj se ti je odlomilo?določene stvari se reklamacije odobrijo, pri nekaterih ne. Npr. pri top clasu(to je posoda za piškote, ki je bila vedno samo v posebni ponudbi) se reklamacija ne odobri, čeprav čepki radi počijo, vendar je vzrok nepravilna uporaba.se je tud meni zgodilo. Poskusi dobit svojo predstavnico in ji daj posodo, če ona ne dela več, pa zagotovo pozna kakšno kontaktno osebo in bo poskusila uveljavit reklamacijo.Če je posoda sploh še v prodaji oz. je odvisno tudi od njne starosti.

Chiara anu, pol še kej na sestanke hodite, je kej novga? Predlagejte Marti, da nej tupperware naredi mega spletno stran…poznam dobrega strokovnjaka za računalnike, izdelovanje spletnih strani….potem bi se lahko preko te spletne strani menili za predstavitve, novosti bi bile gor…full mam idej, zares….

Slavček živjo,
ma ne, ne hodim na sestanke, bla sem na ene parih srečanjih kjer so predstavljene novosti, pa še to bolj za zabavo kot ne. Sej veš, če si aktiven član, moraš pač izpolnjevat tedenske obveznosti itd.Šolanja sem pa vsa opravila že takrat ko sem bla aktivna, potem pa itaq največ prinese samo delo in izkušnje. Spletna stran je pa pri TW razmišljanju zgolj informativna. Npr. če bi se ljudje sami prijavljali za predstavitve, kdo bi jih pa izvajal da bi bil pravičen sistem? prodaja preko spleta tud ne more funkcionirat, ker moraš bit o načinu uporabe informiran, zato so predstavitve, sicer posoda ne dela kot bi morala. Jaz že pri naročilih brez predstavitev, ob dostavi razložim način uporabe,vzdrževanje itd. Pri predtsvitvah je destibucija jasna, pri spletnih naročilih bi bla poštnina velik strošek, dostava vsakemu posamezniku pa zopet prinese ogromne stroške… No me pa vseeno zanima vaš pogled na splet-pa da ne bova na forumu lahko tudi na mail.
Moram ti pa povedat uspeh posameznic. Npr. ta teden je moja aktivna članica, na katero naročim tudi sama,delala najbolši promet skupine -13 članov.(dejansko sva delali dve, ker mam jaz ogromno naročil), pa je bla Rožca sama, s svojim prometom enkrat boljša, najboljša izmed vseh je imela pa kar 4-kratni najin promet(imela je pa 9 predstavitev).
Nekatere so res izjemne in potrjujejo da se da dobro delat.

Sem mislila informativno spletno stran…zanjo bi skbela predstavnica, ki je zelo aktivna…preko te strani bi mogoče dobila kako predstavitev več, odgovarjala bi na vprašanja in tko…ne bi bilo spletnih nakupov. A Rožca je še zmeri prva? Kok se zdej v povprečju v tednu dni proda, zasluži(dva različna vprašanja)….kok je prometa na predstavitev v povprečju? Bi blo pa fajn dobit kak katalog ja, nism gledala kataloga kake dve leti..gotov je velik novga.

Ok, do spletne strani sem jaz še mal skeptična, mogoče bi delovala edino v informativne namene, to pa pomeni da bi bli npr. gor artikli, s točnim opisom in uporabo. Včasih na terenu ugotoviš, da nekateri res ne ravnajo prav in potem niso preveč zadovoljni, medtem ko informirani uporabniki posodo naravnost obožujejo. To bi blo smiselno.
Rožca je še vedno dobra, včasih tudi prva, ampak to se menja.kolk se v tednu dni proda je relativno, popolnoma odvisno od ponudbe, pa tud to ni podatek ki bi ga tule objavljala.
Za katalog mi pa lahko pošlješ naslov-na mail, pa ga pošljem po pošti. Je ravno nov za sezono 2008/2009, velja od prejšnjega ponedeljka, kar nekaj je novosti, je šlo pa iz prodaje nekaj večnih artiklov(npr. vrč za mešanje 2l, legumiera, cedilo plavolaska itd)

Katalog bi bil lahko gor tko kot Oriflame….

Sej vem, da je odvisno od ponudbe in predstavnice in miljon dejavnikov…sam če pogledam npr včasih si šel v trgovino pa si za 5 jurjov že ornk nabavu, komi si nesu…zdej za 50 evrov zelo malo dobiš…

Bi rekla da glede na to, da je tupperware kvaliteten in s tem posledično spada v višji cenovni rang, da če imaš normalno predstavitev, 5 ljudi pa vsaka nekej kupi, da je promet na predstavitev minimalno 400-500 evrov, se pravi 100 evrov na osebo….

A niso katalogi mesečni, so zdej letni?

Koliko se zasluži pri tupperwaru, če nisi študent, če delaš pogodbeno? 10%? Če bi se samo s Tupperwarom ukvarjal človek bi kar lepo zaslužil, je tako?

To bi blo pametno na tak način privabiti brezposelne osebe….sem res dobila veliko idej za tupperware….sej organizacijsko mam naštudirano full velik, sam v praksi nism gobc in ne znam preprečevati ljudi….sem premalo odločna.

Slavček,
če bi se ravno lepo živelo, no nekateri bi, jaz pa v to nisem prepričana. Tud jaz nisem človek posiljevanj, ljudi navdušim eino s svojim navdušenjem nad artiklom, kar se vidi tudi v tem da stvari, ki so meni ok, tud prodajam.
Glej kot sem že rekla jaz ne delam predstavitev, tako da ne vem kako je tam, ampak glede nato, da je najvišji nivo daril nad 350eur, ti je lahko jasno da nakup na osebo ne znese 100eur, mislim da morda 50(to je zgolj moje ugibanje). to je stvar ki se jo kupuje postopoma in ne na enkratnih nakupih, poleg tega je trajna (ni kot hrana ki ti jo zmanjkuje). Sama pa veš na koliko predstavitvah se doseže max. nivo. Povprečna cena za večino artiklov jemed 15-20eur.
Katalogi so sedaj letni, mislim pa da mesečni niso bli nikol, so same posebne ponudbe 3-tedenske, torej ne vem kaj bi se v katalogih spreminjalo vska mesec.
Med teorijo in prakso veš, je velik prepad, še posebej ko je vmes človeški faktor, kar pomeni da je zelo nepredvidljivo. In verjemi, da je 70-80% uspeha v “gobcu” in karizmi prodajalca, pa seveda ostalo v strategiji dela.

Kako je z brezposelnimi pa jaz ne bom komentirala.Žal vsi ki jih poznam tw delajo poleg redne službe, zakaj torej, kje so tisti ki imajo 24 ur na dan časa?

To se tud jaz sprašujem…tok brezposelnih, tega pa ne bi nihče delal..pa sej ljudje tud nimajo denarja za tok drage posode….

lahko pošlješ ponudbo (prospekt ugodnosti) na mail?
natka.st@gmail.com

Jaz bi pa rada nekaj rekla na temo reklamacij. Sama sem imela samo en primer, ko sem hotela reklamirati in sicer skledo, ki mi je po celi dolžini počila. Ne vem, kako se je to zgodilo, na tla mi ni padla, je pa možno, da je počila v pomivalnem koritu, da sem kaj dala nanjo, ne vem. Skratka, pri nas mi reklamacije nikakor niso hoteli upoštevati. Še dobro, da imam kolegico iz Nemčije, ki tudi prodaja TW in tam vsako poškodovano stvar zamenjajo brez problema in so mi tudi tisto skledo. Sedaj, če je karkoli s čemerkoli narobe, se obrnem nanjo in stvar je tik tak rešena.
Očitno so pri nas glede tega zelo nefleksibilni.

Tudi mene skoraj čudi,da stvar še deluje. Pred približno 15 leti sem par stvari kupila. Nekaj stvari od tega je bilo zelo dobrih/uporabnih/kvalitetnih, nekaj pa..no, kar nekaj ! Saj tako je verjetno več ali manj z vsemi takimi stvarmi. Mene je motilo predvsem posiljevanje “predstavnikov” te firme. Na momente je bilo skoraj nevzdržno. Verjetno bi kupila kaj več /takrat/, če ne bi bili prodajalci tako “sivni”. Ravno zaradi teh izkušenj /bili sta mogoče 2 ali 3 prezentaciji/, NIKOLI več ne grem na prezentacije !! Groza !!

Jaz sem bila samo na eni prezentaciji in NIKOLI več. To je za naivne kokoške, da kupujejo zato, ker je kupila soseda in da ne bodo mislili, da nima denarja, kupi še ona. Žal so mojo mamo tam zelo oskubili in imam hude zamere do teh prezentacij.

No, ko sem bila takrat edinkrat tam, sem kar naredila štalo in ni skoraj nič prodala. Če prav pomislim, bi pa morala še kdaj na prezentacijo :-)))).

lj. grad,glej, če nekdo prodaja stvar v katero verjame, ti pa ne, še ne pomeni da je slaba! Ok, jaz spoštujem da je tebi tw kr nekaj oz. nekaj česar ti ne potrebuješ. Jaz jo uporabljam dnevno in sem zadovoljna in še danes upam vsaki stranki pogledati v oči.
Zdej če si pa naredila štalo si jo pa kvečjemu sebi in svoji kulturi in bontonu, ne pa predstavnici(no razen če ni mela pojma kaj prodaja). A ko greš kupit oblačila tud narediš štalo? tu gre za svetovanje, ki je pri uporabi te posode zelo pomembno.Če se posoda ne uporablja pravilno, ne služi svojemu namenu in potem ste nezadovoljne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close